Jump to content

P5B VS GA-965P-DS4

tsif

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

κάπου εδώ τερματίζει ......post-3234-1442174494,3309_thumb.jpg

Νομίζω ότι είναι καλα....77.5% συνολιό O/C του επεξεργαστή Αν και δεν με χέλαγε το 500άρικο..:098:

με ΣΤΟΚ ψύχτρα στους 58-60 χωρίς να πειράξω πουθενά ρεύματα και με το αρχικό bios ..το συστηματάκι δούλεψε FEAR και έμεινε 5-6 ώρες σύνολικά ανοιχτό(λόγο δουλιας)....

Πάντα υπάρχει καιρός για αλλαγή.

Και για να μιλήσουμε σοβαρά και οι 2 είναι πολύ καλές επιλογές.

Καλά κλόκια και για μνήμες δεν θα πήγαινα για corsair

Μήπως ενοείς οτί δεν θα πήγαινες για τις φτηνές Corsair?

Ποιά μητρηκή μου προτείνετε απο τις 2 ?? ASUS ή Gigabyte θα μπεί πάνω τους ένας Ε6300

και 800άρες crosair

Λίγη βοήθεια :017:

Μιας και το πήρες το σύστημα και δε σε πρόλαβα...απλά να πώ πως είτε γιγαμπάιτ είτε Άσους ....και τα 2 μοβο είναι βράχοι...δεν καταλαβαίνουν τίποτα....βέβαια είμαι πιο πολύ φίλος της Άσους και πιστεύω πως κλοκάρετε καλύτερα...οσο για της μνήμες ...ουδέν σχόλιον ! ο Κουρσάρος τσακίζει !!!

Μιας και το πήρες το σύστημα και δε σε πρόλαβα...απλά να πώ πως είτε γιγαμπάιτ είτε Άσους ....και τα 2 μοβο είναι βράχοι...δεν καταλαβαίνουν τίποτα....βέβαια είμαι πιο πολύ φίλος της Άσους και πιστεύω πως κλοκάρετε καλύτερα...οσο για της μνήμες ...ουδέν σχόλιον ! ο Κουρσάρος τσακίζει !!!

Ευχαριστώ kyr_soronas το ΜΟΝΟ που μένει είναι να μάθώ να κλοκάρω κανονικά και όχι απλά να ανεβάζω το fsb (βλ ρεύματα , σφιχτα timings , κ.α)

Εντάξει, και οι δύο είναι θηρία. Από την Kinetiz 7EA που έχω θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά. Τί γίνεται όμως με την P5W Deluxe, την GA-965P-DQ6 και τις άλλες με το 975x; Αξίζει να πάει κάποιος σε αυτές η να μείνει σε μια από τις 2 του thread;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.