Jump to content

Μία ψήκτρα για τον Diego μου...

Guest

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τι προτέινετε ρε παιδες?

Aπλά για να τρέχω ανετα τα παιχνιδάκια μου με την cpu στα 3,0 πρεπει να έχω ανοιχτο παράθυρο. Και χτυπάει κατι 5άρια έξω....

Δεν περιορίζομαι στην τιμή. Μπορώ να δώσω κατι παραπάνω αλλά να κάνει τη δουλειά του...

Kαλά μόνο ο επίσημος/επίτιμος χορηγός μου έχει κάνει πρόταση?

Οι άλλοι δεν έχετε γνώμη?

EDIT: τελικά η 9700 είναι μια πιο μεγάλη 9500. :016:

Εγώ έχω μια XP90 αλουμινένια με έναν 9άρι zalman πάνω, και είναι υπέρ-ευχαριστημένος (@2950mhz). Ελαφριά και αποδοτική. Κι αν υπολογίσεις ότι δεν είναι και τελευταίο "μοντελάκι" στις ψύκτρες, νομίζω και μια οποιαδήποτε αξιοπρεπής aftermarket, όχι απαραίτητα η ακριβότερη, θα κάνει δουλειά μια χαρά.

Εγώ προτείνω να κλεισεις το παράθυρο να μην κρυώνεις κιόλας , και ας τρέχεις και στα 2950 δεν χάλασε και ο κόσμος για 50mhz.

O μικρός είναι στα 0,6Kg και ο μεγάλος γυρω στα 0,8. Και Απ ότι βλέπω είναι και οι δύο ψηλοί και στην μητρική κοτσάρονται οπως και η στόκ ψηκτρα (στο πλαστικό δλδ)

Αυτό είναι ασφαλές? Αμα είναι, να πάρω τον μικρό τυφώνα.

Αφου το λένε και οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων και το λές και σύ,

Την 9αρα να πάρω? που έιναι και πιο ελαφριά...

Με έπεισες.

4€ διαφορά και παίρνεις 200γραμμάρια αλουμίνιο παραπάνω. Sounds a good deal to me.

Aπό ανεμιστήρι, αν βάλω έναν Glacialtech 12cm στις 900rpm θα είναι καλά ε?

Nαι, αλλά η Ultra θα χτυπάει τον αερα πανω στην φανα του τροφοδοτικού.

Αφου μπαίνει σωστά μόνο στα Τ σοκετ.

Ετσι λένε τα καμια 10αρια ρεηβιου που κοίταξα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.