Qlim4X Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 κυριε αδμινιστρεϊτορα μας κηταχτε και ζιλεψτε τι δεν σας δινο :D :P :P :P :P :P :P ελπιζω να ξερετε τι κραταω στα χερια μου και δεν θα του δοσω :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Εγώ σίγουρα δε θέλω από αυτό που κρατάς στα χέρια σου και δεν εννοώ το προφιτερόλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 01:34] κυριε αδμινιστρεϊτορα μας κηταχτε και ζιλεψτε τι δεν σας δινο :D :P :P :P :P :P :P ελπιζω να ξερετε τι κραταω στα χερια μου και δεν θα του δοσω :whistling ΑΜΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ ΟΛΑ ΟΚ.........ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.......ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 τσκ τσκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 KAΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!! (εχεις πμ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 30, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 σκεφτιτε οταν ξιπνηση ο κυριος φανης και το δει θα του ερθει κολπος και με κοβο για κανα ban Αρχική απάντηση από greekfragma ΑΜΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ ΟΛΑ ΟΚ.........ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.......ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ γιατι ρε φραγμα;;; μηπος ζηλευης και θα ηθελες και εσυ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 εσυ τι λες?????μην με βλεπεις λεπτο.........κατεβαζω ποσοτητες........ρωτα και τον SwtosX + Nobig:nerd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Ξύπνιος είμαι ρε, lol.... Εντάξει, δεν θα με χάλαγε τέτοια ώρα ένα, αλλά δεν πειράζει, ζωή να έχουμε, παίρνουμε αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 30, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Ξύπνιος είμαι ρε, lol.... Εντάξει, δεν θα με χάλαγε τέτοια ώρα ένα, αλλά δεν πειράζει, ζωή να έχουμε, παίρνουμε αύριο ηθελα να σου κρατισω λιγο αλλα πριν 15 λεπτα μας τελιοσε :( :( ομως αυριο θα παρω και αλλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και ξερεις εεεεεεεεεε ειναι και απο τον αδρια αν δεν το καταλαβες............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 30, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Δε κατάλαβα.... Μόνο ο Φάνης είναι καλοφαγάς? πως την είδατε τη δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 30, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Πές τα Δημήτρη....(ανοιξε ρε λίγο το msn!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 30, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 θελει κανεις μια μπουκιτσα????? ????? ????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 31, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 31, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Alex παιδί μου μην μας κάνεις τέτοια χουνέρια αυτήν την ώρα.Είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά.Οι αδμιν είναι μεγάλοι άνθρωποι θες να έχουμε κανα εγκεφαλικό???:P:P Αντε μην αρχίσω να ποστάρω τιποτα σοκολατίνες και μπλακ φόρεστ και γίνουμε από δυο ζαχαροπλαστεία εδώ μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 31, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Tsunami Alex παιδί μου μην μας κάνεις τέτοια χουνέρια αυτήν την ώρα.Είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά.Οι αδμιν είναι μεγάλοι άνθρωποι θες να έχουμε κανα εγκεφαλικό???:P:P Αντε μην αρχίσω να ποστάρω τιποτα σοκολατίνες και μπλακ φόρεστ και γίνουμε από δυο ζαχαροπλαστεία εδώ μέσα χαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 31, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Μόλις γύρισα από 2 πίτες καλαμάκι κοτόπουλο, χωριάτικο λουκάνικο με λεμόνι ,πατάτες,μπύρες,σοκολατίνες-με τρούφα στα πλάγια...- μόκα,και γαλακτομπούρεκο .Πονάει η κοιλιά μουυυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 31, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Ευτυχως που δεν μου αρεσουν τα γλυκα....2 σουβλακια θα ηταν οτι επρεπε τωρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 31, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 :drool: :drool: :drool: ελεος stop it .... :drool: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 31, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Εγώ σίγουρα δε θέλω από αυτό που κρατάς στα χέρια σου και δεν εννοώ το προφιτερόλ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑτο πρόβλημα είναι ότι το κρατάνε πολύ τώρα τελευταία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 31, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Δίφραγκε όποτε βλέπω τον άβαταρ και την υπογραφή σου σκάω στα γέλια!!!ΝΜου φτιάχνεις το κέφι ρε φίλε. Σουβλάκια δεν θέλω.Πριν έφαγα δυο δίπιτα με κοτο-μπέικον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.