Jump to content

Logitech VS Creative

NGF

Recommended Posts

Αγαπητε ελα οποτε θες στο δωματιο μου να τα ακουσεις και μου λες!

Το γεγονος οτι τριζουν ντουλαπια στο σαλονι, νομιζω ειναι κατι!

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καθως (λογω επαγγελματος) εχω εγκαταστησει αρα και ακουσει δεκαδες συστηματα ηχου σε σοβαρα home theater rooms, καφετεριες, cinemas, clubs κτλ.Ο μεσος ορος ισχυως ανα ηχειο ειναι γυρω στα 150 με 250 W RMS (δηλ απο 20 - 20000 Hz μετρημενο σε pink noise mode).Αρα κατι δεν παει καλα με τα 188 W.

Δε λεω πολυ καλα τα Z 5500 και συμφωνω οτι εχουν απο τα πιο δυνατα sub απο τα ετοιμα mutimedia σετακια στην αγορα. Αλλα συγνωμη για την αγανακτηση μου (2η φορα) αλλα οι multimedia εταιριες εχουν ξεφτιλισει κυριολεκτικα την μοναδα μετρησης W με αποτελεσμα ο κοσμος πια να μην εχει σωστα κριτηρια επιλογης.

Πληροφοριακα και παντα φιλικα επειδη εχω ακουσει το συγκεκριμενο sub βαση του 10ινσου κωνου, μεγεθους καμπινας και του ''Αναλογικου'' ενισχυτη class D (505W RMS χρειαζονται ενισχυταρα για να βγουν )το sub δεν ξεπερνα τα 75W. (τα οποια ειναι πολυ καλα και αρκετα για νατριξουν οι ντουλαπες).Οποιος δεν το πιστευει ας το βαλουμε σε ενα sound generator και να το μετρησουμε.

Φιλικα παντα

ΥΓ Μα καλα τι λινκ εβαλες για επομενα σου ηχεια!Τα ειδα και εμεινα!

Νομίζω ότι η αγγλική σχολή είναι έτη μπροστά look at me.

Η γνώμη μου για τα Z5500, είναι ότι είναι τίμια για τα χρήματά τους, ούτε κάτι περισσότερο, ούτε κάτι λιγότερο. Κοινώς τους αξίζει η έκφραση "Ότι πληρώνεις πέρνεις" και με το παραπάνω.

• 2 months later...

Ολο το thread μου φαινεται οτι γερνει μπρος τα logitech η μου φαινεται? Για πειτε και αλλοι γνωμες. Οτιδηποτε εχετε ακουσει-δει. Και ακομα καλυτερα οσοι εχουν ακουσει και 4 συστηματα (2 και 2)

Καλησπερα παιδια και Πανο εχω τα LOGITECH Z-5500 και ειναι τρομερα ειδικα το μπασο τους.Θα σου ελεγα να παρεις τα Ζ-2300 γιατι καταρχας δεν βραχνιαζουν στα τερματα και ενω 250D της CREATIVE βραχνιαζουν.Εγω θα σου ελεγα LOGITECH Z-2300 ειναι παρα πολυ καλα ηχεια και ποιο ομορφα απο τα Creative.Τωρα εσυ αποφασιζεις ποια απο τα 2 θα παρεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.