graphist83 Οκτώβριος 22, 2006 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Αγαπητε ελα οποτε θες στο δωματιο μου να τα ακουσεις και μου λες!Το γεγονος οτι τριζουν ντουλαπια στο σαλονι, νομιζω ειναι κατι!Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καθως (λογω επαγγελματος) εχω εγκαταστησει αρα και ακουσει δεκαδες συστηματα ηχου σε σοβαρα home theater rooms, καφετεριες, cinemas, clubs κτλ.Ο μεσος ορος ισχυως ανα ηχειο ειναι γυρω στα 150 με 250 W RMS (δηλ απο 20 - 20000 Hz μετρημενο σε pink noise mode).Αρα κατι δεν παει καλα με τα 188 W.Δε λεω πολυ καλα τα Z 5500 και συμφωνω οτι εχουν απο τα πιο δυνατα sub απο τα ετοιμα mutimedia σετακια στην αγορα. Αλλα συγνωμη για την αγανακτηση μου (2η φορα) αλλα οι multimedia εταιριες εχουν ξεφτιλισει κυριολεκτικα την μοναδα μετρησης W με αποτελεσμα ο κοσμος πια να μην εχει σωστα κριτηρια επιλογης.Πληροφοριακα και παντα φιλικα επειδη εχω ακουσει το συγκεκριμενο sub βαση του 10ινσου κωνου, μεγεθους καμπινας και του ''Αναλογικου'' ενισχυτη class D (505W RMS χρειαζονται ενισχυταρα για να βγουν )το sub δεν ξεπερνα τα 75W. (τα οποια ειναι πολυ καλα και αρκετα για νατριξουν οι ντουλαπες).Οποιος δεν το πιστευει ας το βαλουμε σε ενα sound generator και να το μετρησουμε.Φιλικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Οκτώβριος 23, 2006 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 ΥΓ Μα καλα τι λινκ εβαλες για επομενα σου ηχεια!Τα ειδα και εμεινα!Νομίζω ότι η αγγλική σχολή είναι έτη μπροστά look at me.Η γνώμη μου για τα Z5500, είναι ότι είναι τίμια για τα χρήματά τους, ούτε κάτι περισσότερο, ούτε κάτι λιγότερο. Κοινώς τους αξίζει η έκφραση "Ότι πληρώνεις πέρνεις" και με το παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Οκτώβριος 23, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Καμια αλλη γνωμη σχετικα με logitech z2300 και τα creative megaworks 250D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιανουάριος 2, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 α)logitech z5500β)creative gigaworks s750Τι απο τα δυο προτεινετε?--------------Οπως επισης και logitech z2300 και creative megaworks 250DΤι απο τα δυο θα παιρνατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 2, 2007 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 gigaworks σε αυτην την κατηγορια χρηματων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιανουάριος 2, 2007 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Z5500Απλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Ιανουάριος 2, 2007 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 εγω εχω τα Z2300 και ειναι τρομερα ηχεια..ειδικα το μπασο..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιανουάριος 2, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Ολο το thread μου φαινεται οτι γερνει μπρος τα logitech η μου φαινεται? Για πειτε και αλλοι γνωμες. Οτιδηποτε εχετε ακουσει-δει. Και ακομα καλυτερα οσοι εχουν ακουσει και 4 συστηματα (2 και 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιανουάριος 2, 2007 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Καλησπερα παιδια και Πανο εχω τα LOGITECH Z-5500 και ειναι τρομερα ειδικα το μπασο τους.Θα σου ελεγα να παρεις τα Ζ-2300 γιατι καταρχας δεν βραχνιαζουν στα τερματα και ενω 250D της CREATIVE βραχνιαζουν.Εγω θα σου ελεγα LOGITECH Z-2300 ειναι παρα πολυ καλα ηχεια και ποιο ομορφα απο τα Creative.Τωρα εσυ αποφασιζεις ποια απο τα 2 θα παρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt4 Ιανουάριος 6, 2007 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 απο οτι εχω ακουσει τα logitech z2300 ειναι καλυτερα απο τα creative 250d.Αν και εγω υποστιριζα πολυ τα creative τωρα αρχιζω να υποστιριζω τα ηχεια της logitech με ολα αυτα που ακουγονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιανουάριος 6, 2007 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Και καλα κανεις και υποστιριζεις logitech γιατι πλεων τα creative εχει μεινει πολυ πισω και σε ομορφια και σε ηχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.