dimisd1442169115 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2006 Αγόρασα από Πλαίσιο μια μητρική VNF4 / VNF4 Ultra ZENITH VE από τις ευκαιρίες για να στήσω ένα δεύτερο μηχάνημα αλλά φθηνό. Τα βάζω όλα πάνω και πατάω το κουμπάκι αλλά δυστυχώς 'νεκρική σιγή'. Τίποτα δεν ακούγεται. Του βάζω πάνω άλλο τροφοδοτικό μια από τα ίδια. Τί να φταίει; Να σημειωθεί ότι όταν την παρέλαβα η συσκευασία ήταν ανοιγμένη και σε επικοινωνία με το Πλαίσιο μου είπαν ότι το κάνουν για να δοκιμάσουν τις μητρικές αν δουλεύουν.Είναι δυνατόν;Δηλαδή η Chaintech δεν τις ελέγχει;Επίσης παράξενο ότι σε όλη την υπόλοιπη παραγγελία έχει κοπεί ξεχωριστό τιμολόγιο από Αγ.Παρασκευή και για τη μητρική άλλο από Ασπρόπυργο.
apotsi Οκτώβριος 21, 2006 #2 Οκτώβριος 21, 2006 Δεν έχει σημασία από πού έχει κοπεί.Πήγαινε σε οποιοδήποτε Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα και απλά... άλλαξέ την.
regent1442169115 Οκτώβριος 21, 2006 #3 Οκτώβριος 21, 2006 Πιο πριν κοίτα μόνο μην βραχυκυκλώνει κάπου. Πάντως όσο το γρηγορότερο από την ώρα που την πήρες την πας πίσω τόσο καλύτερα...
Capone1442169151 Οκτώβριος 21, 2006 #4 Οκτώβριος 21, 2006 Με τη μια πισω για αλλαγη!Μην ψαξεις τιποτα!
dimisd1442169115 Οκτώβριος 21, 2006 Author #5 Οκτώβριος 21, 2006 Με τη μια πισω για αλλαγη!Μην ψαξεις τιποτα!Επικοινώνησα μαζί τους(με 10 τουλάχιστον τηλεφωνήματα) και μου είπαν να την επιστρέψω να την εξετάσουν(ξανά) και αν όντως είναι έτσι θα μου στείλουν άλλη.Δεν παλεύονται οι τύποι.
nicksoti1442169068 Οκτώβριος 22, 2006 #6 Οκτώβριος 22, 2006 Όταν λες ότι η συσκευασία ήταν ανοιγμένη τι εννοείς; Διότι έχω καιρό να δω μητρική σφραγισμένη από τις εταιρίες. Εκτός αν μέσα έδειχνε ανακατεμένη κλπ.
dimisd1442169115 Οκτώβριος 23, 2006 Author #7 Οκτώβριος 23, 2006 Όταν λες ότι η συσκευασία ήταν ανοιγμένη τι εννοείς; Διότι έχω καιρό να δω μητρική σφραγισμένη από τις εταιρίες. Εκτός αν μέσα έδειχνε ανακατεμένη κλπ.Αν έιναι έτσι παιδιά πάω πάσο.Αλλά ποιός ο λόγος να παρουν το κουτί να το ανοίξουν και να σκίσουν την κίτρινη ασφάλεια του σελοφάν;Αν έκανα το ίδιο και με τους σκληρούς τι θα γινόταν;
nicksoti1442169068 Οκτώβριος 23, 2006 #8 Οκτώβριος 23, 2006 A είχε μέσα ασφάλεια το νάυλον ε; Τότε όντως κάποιος την άνοιξε. Εγώ εννοούσα σφραγισμένη εξωτερικά με ζελατίνα.
dimisd1442169115 Νοέμβριος 15, 2006 Author #9 Νοέμβριος 15, 2006 Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα λόγω προβλήματος στην ίδια υπόθεση. Αφού έφτασα στο service και εξετάσαν τη μητρική μου είπαν ότι θα αντικατασταθεί, αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Το μόνο που είχαν διαθέσιμο(άκουσον-άκουσον) ήταν μια μητρική VNF4 ULTRA με 11 ευρά πάνω. Και στη συνέχεια (ξαναάκουσον) μου είπαν ότι δεν υπάρχει κουτί και cd με τους οδηγούς. Συμβιβάστηκα(καθώς drivers βρίσκω εύκολα), το θέμα είναι ότι την παρέλαβα ο ίδιος στο κουτί της παλιάς και δεν τσέκαρα τι και πως. Στο σπίτι παρατήρησα ότι 1.Η υποδοχή του fdd είναι σπασμένη και τα πινς στραβωμένα, επίσης τα πινς για leds και διακόπτες είναι στραβωμένα. Τες παν τα έφερα στη θέση τους, έβαλα και όλα τα πραγματάκια πάνω αλλά η μητρική ανοίγοντάς την είναι τέζα. Ούτε μνήμες βρίσκει, ούτε εικόνα βγάζει ούτε τίποτα. Απλά ξεκινάει και αυτό ήταν. Πάω πάλι για RMA? Τι μητρική μου προτείνετε;Η αμέσως επόμενη κάνει γύρω στα 80 ευρά.Συμφέρει να πάρω μια καλή και να αντικαταστήσω αυτή που έχω στην υπογραφή, ή να πάρω μια φθηνή;
Darkus Νοέμβριος 15, 2006 #10 Νοέμβριος 15, 2006 Να απαιτησεις αλλαγη και σε μητρικη με socket 939.Ας μην εχουν.Να ψαξουν να βρουν.Το πιο πιθανο ομως ειναι να σου κοψουν πιστωτικο τα λεφτα που ειχες δωσει να τν αγορασεις.Δυστυχως σε βλεπω να ταλαιπωρησαι φιλε μου γιατι δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες σε socket 939 πλεον. :087:Υ.Γπηγαινε για καμια gigabyte , asusδινουν την Α8Ν32 SLI DELUXE στα 99 ευρω.κορυφαιο μοντελο.επισης με 79 δινουν κατι ΑΒΙΤ.καλες ειναι και αυτες.Αλλα πολυ φοβαμαι πως μονο στο site τις εχουν διαθεσιμες. :105:Στη πραγματικοτητα δε νομιζω το πλαισιο να ξαναφερει socket 939 μητρικες.Τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει 10 μερες πιο πριν που ψαχνομουνα για μια τετοια.Δεν εχεις παρα να ρωτησεις ομως.Αλλαζουν γνωμη συνεχεια.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.