Jump to content

Πρόβλημα... SATA/RAID

Recommended Posts

Κύριοι, πήρα ένα καινούργιο σκληρό 320seagaete έχουν πλέον τελειώσει η SATA θύρες και έχω άλλες 4 SATA/RAID, της ενεργοποιώ από το Bios, ξεκινάνε τα win και αρχίζει ψάχνει τη συσκευή, η πρώτη φούσκα μιλάει για τους silicon image sil 3114 και μετά από λίγο για silicon images pseudo processor device, έβαλα το cd της mobo ώστε να φορτώσει τους driver αλλά δεν θέλει με τίποτα….

Τον σκληρό τον βρίσκει σαν disk drive με κίτρινο θαυμαστικό, oxi σαν Seagate..….

Το PC είναι ενημερωμένο μ’ όλα τα τελευταία updates…

H mobo είναι η ASUS P5AD2-Deluxe και το Bios το έχω αναβαθμίσει στο 08.00.10 (dx diag)

Έχω αφαιρέσει και το NERO και το ALCOHOL μήπως ήταν η αιτία του προβλήματος, αλλά μπαααααα… δεν θέλει….

Έκανα restart για να τσεκάρω το bios και όταν μπήκε στα win έκανε install μια συσκευή cd-rom.... στα properties της συσκευής στο drivers file details δείχνει τα εξής

Δυστυχώς και πάλι δεν έκανε install τους drivers της σελίδας που μου έδωσες….

Στο device manager στην επιλογή SCSI and RAID controllers έχει εμφανισθεί VAXSCSI Controller με κίτρινο θαυμαστικό...

post-1084-1442174484,0589_thumb.jpg

post-1084-1442174484,1103_thumb.jpg

Πρεπει να πας στο bios και να απενεργοποιήσεις το raid function από το silicon όπως ειπε και ο Pokemon.

τώρα που ακριβώς ειναι στο bios αν εχει τη καλόσυνη καποιος κατοχος της μητρικής που νωρίζει να μας πει :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.