Jump to content

Καθαρισμα σκονης???

Capone1442169151

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Διαβαζοντας τα ποστ μου ηρθε μια ιδεα: γιατι να μην χρησιμοποιησω το πιστολακι των μαλλιων της γυναικας μου που εχει 1800 watt δυναμη και μια συλλογη ακροφυσια (φαρδια, λεπτα, κλπ) ??

Νομιζω τότε παίζει πάλι στατικός ηλεκτρισμός όπως με τις ηλεκτρικες σκουπες και τα σκουπακια :112:

Πολύ σωστά. Τα πλαστικά εκτός ειδικών πλαστικών έχουν την τάση με την τριβή να δημιουργούν στατικά φορτία στην επιφάνεια τους. Στην προκειμένη περίπτωση η τριβή έρχεται με την επαφή του πλαστικού με τον αέρα.

Edit στην περίπτωση του σεσουάρ δεν έχουμε πρόβλημα τόσο με τα στατικά ηλεκτρικά φορτία γιατί λόγο του οτι βγάζει αέρα δεν χρειάζεται να έρχετε σε επαφή με τα ηλεκτρονικά μέρη του pc. Η θερμότητα όμως είναι βλαβερή στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Παντως ειναι σιγουρο οτι η σκονη βλαπτει το Pc.

Εδω και 3 χρονια εχω καθαρισει το pc μου 2 φορες.Και τις 2 μεσα γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ.

Το θεμα ειναι οτι δεν θα το καθαριζα αλλα και τις 2 φορες αναγαστηκα να το κανω αφου δεν ξεκινουσε η Motherboard.Eκανε τον κλασσικο ηχο :

"μπιιιιιιιιιιιιιιι +Απειρο ιιιιιιιιιιιιιιπ"

Με το που το ανοιξα και εβγαλα τονους σκονης απο μεσα Bootare και τις 2 φορες κανονικοτατα....

Οποτε η λιγη σκονη δεν επηρεαζει..η πολυ ομως σκονη + υγρασια το ξεπατωνει σιγουρα.

Edit στην περίπτωση του σεσουάρ δεν έχουμε πρόβλημα τόσο με τα στατικά ηλεκτρικά φορτία γιατί λόγο του οτι βγάζει αέρα δεν χρειάζεται να έρχετε σε επαφή με τα ηλεκτρονικά μέρη του pc. Η θερμότητα όμως είναι βλαβερή στην συγκεκριμένη περίπτωση.

αν ομως εχεις αδερφη/μανα στο σπιτι σιγουρα θα εχει ενα πιο "συγχρονο" σεσουαρ το οποιο θα βγαζει και κρυο αερα... ;)

εχω χρησιμοποιησει 1-2 φορες, μια χαρα δουλεια κανει αλλα προτιμω σπρευ επειδη εχει πιο πολυ πιεση :001:

αν ομως εχεις αδερφη/μανα στο σπιτι σιγουρα θα εχει ενα πιο "συγχρονο" σεσουαρ το οποιο θα βγαζει και κρυο αερα... ;)

εχω χρησιμοποιησει 1-2 φορες, μια χαρα δουλεια κανει αλλα προτιμω σπρευ επειδη εχει πιο πολυ πιεση :001:

αυτο εννοειται, με τον κρυο αερα!!! Νομιζω οτι θα το δοκιμασω!:063:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.