Jump to content

Καθαρισμα σκονης???

Capone1442169151

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Η σκόνη δεν είναι πρόβλημα(το λέει και ο Thorlite :D)

Εγώ χρησιμοποιώ ειδικά φίλτρα, κάνουν καλή δουλειά, απλά μόλις γεμίσουν πας στην βρύση και τα ξεβγάζεις.

Το μόνο που σκονίζεται πολύ είναι οι κάρτες επέκτασης, οι δίσκοι και τα καλώδια. Το mobo και οι μνήμες δεν έχουν σκόνη ακόμα και μετά από 5+ χρόνια non-stop δουλεία.

Ο υπολογιστής που έχω είναι στο παρακάτω link

http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=5742136

Μεγαλε pokemon640 εχουμε ενα θαυμα μπροστα στα ματια μας!

Ειναι δυνατον μετα απο 5 χρονια να μην εχει πιασει σκονη?

Ας σοβαρευτουμε λιγο!

Μεγαλε pokemon640 εχουμε ενα θαυμα μπροστα στα ματια μας!

Ειναι δυνατον μετα απο 5 χρονια να μην εχει πιασει σκονη?

Ας σοβαρευτουμε λιγο!

Από τράπεζα είναι ο υπολογιστής.. μόλις ήρθε στα χέρια μου η σκόνη που είχε ήταν από τις κάρτες PCI, από τους σκληρούς δίσκους και τα καλώδια.. και ώμος το motherboard ήταν σαν καινούργιο !!!(Χωρίς πλάκα). Τον αγόρασα από μαγαζί που δούλευα παλιότερα(Τότε που είχα κάνει την αλλαγή με τον Cel 2.8)Υ.Γ. Εννοείται ότι καθαριζόταν και δεν ήταν παρατημένο (όπως στα internet café)

Φυσας την σκονη με αερα GaARa?

Και που πει αφου παλι θα κατσει :)

με ηδικη πατέντα,λήνω την υδροψυξη και τα λοιπα και σιγα σιγα

σε ορθια στάση:D φευγει,οτι απομένει το βγάζω με swiffer:117:

Οπως σωστα ειπε ο pokemon640 η σκονη δε το πειραζει το PC σε τιποτα με το καθαρισμο συνηθως τα χαλαμε.Το μονο που χρειαζεται να καθαριζεις που και που την ψυκτρα του cpu και της gpu.......

Tην πρωτη φορα που καθαρισα την ψυκτρα (αληθεια πως την καθαριζετε?) την καθαρισα με τσιμπιδακι και εβγαλε ενα μπαλακι σκονη σε μεγεθος μπαλακιου ping pong.

Εγώ χρησιμοποιώ ένα πινελάκι (για ελαιοχρωματιστές).Αφαιρώ το ανεμιστηράκι και καθαρίζω με το πινελάκι την ψήκτρα.Όπως επίσης και ότι άλλο ανεμιστηράκι έχει και τις κάρτες.Δηλαδή σχεδόν όλα.Απαλά απαλά και με προσοχή να μην φύγει καμια τρίχα (αν φύγει φαίνεται).Η σκόνη πέφτει στο κάτω μέρος του κουτιού όπου πάλι με το πινελάκι την <<σκουπίζω>> προς τα έξω. Μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα και όλα δουλεύουνε ρολοι

Με ηλεκτρική σκούπα (πολλές έχουν κάτι προσαρμογείς για μικρότερες επιφάνειες) γίνεται δουλειά ή υπάρχει κίνδυνος λόγω στατικού?

Οπως σωστα ειπε ο pokemon640 η σκονη δε το πειραζει το PC σε τιποτα με το καθαρισμο συνηθως τα χαλαμε.Το μονο που χρειαζεται να καθαριζεις που και που την ψυκτρα του cpu και της gpu.......

Και ομως, η σκονη μου εχει πολλες φορες, και σε μηχανακια φιλων, δημιουργησει κουφα προβληματα!

Μαλλον κατι παιζει με στατικο ηλεκτρισμο.

Αλλα δεν ειναι δωρον, αδωρο, οταν απλα καθαρισεις τις ψυκτρες και αφησεις την σκονη πανω σε καρτες και καλωδια?

Μολις αρχισουν να δουλευουν τα ανεμιστηρακια και αρχισουν να ρουφανε αερα παλι θα μπουκωσουν!

Με ηλεκτρική σκούπα (πολλές έχουν κάτι προσαρμογείς για μικρότερες επιφάνειες) γίνεται δουλειά ή υπάρχει κίνδυνος λόγω στατικού?

εγω που το είχα δοκιμάσει ,μου ειχε δημιουργήσει πρόβλημα, πάντως

καλο ειναι να μην το δοκιμάζουμε:021:

Λοιπον, πηγα και το πλακωσα στον αερα, απενταντι σε ενα συνεργειο που υπαρχει.

Φυσικα με προσοχη και εγινε τζαμι!

Και το καλυτερο: εχω -6 βαθμους πτωση!!!!!!!

λενε οτι ενα μικρο blower, σαν αυτο που δειχνει ο bizimis (αν βεβαια αυτο θεωρειται μικρο) κοστιζει 20-30 ευρα και εχει πολυ δυναμη.. αν υπηρχε σε online shop κατι τετοιο θα το ειχα χτυπησει τωρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.