Jump to content

ASUS P5W-DH plz Help

Iannis

Recommended Posts

Μπαταρία; Ξέρω ότι δεν τελειώνει τόσο γρήγορα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και εγώ μ' αυτό το BIOS είμαι. Δεν μου κάνει κάτι τέτοιο.

Ίσως καμιά καρτα που έχεις βάλει εξτρα ?

• 3 weeks later...
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Ειχα μεσα το βιος το 1901 και ειπα αν προχωρησω στην αναβαθμιση στο 2103 και αφου τελειωνει η διαδικασια αναβαθμισης με το που ξεκιναει η μητρικη μου βγαζει το Cmos checksum bad!

Τι μπορει να συμβαινει ?

Αυτο μου το κανει και με το 2004 και με το 2103 με το 1901 ολα τελεια....

Τι λετε ακουω γνωμες

μονο το load defaults δοκιμασα μεσα απο βιος! Μηπως παιζει ρολο που εχω αποθηκευσει overclocing profile και στις δυο διαθεσιμες θεσεις?

Θα δοκιμασω και αυτα που ειπες και θα δουμε ευχαριστω παντως!

μονο το load defaults δοκιμασα μεσα απο βιος! Μηπως παιζει ρολο που εχω αποθηκευσει overclocing profile και στις δυο διαθεσιμες θεσεις?

Θα δοκιμασω και αυτα που ειπες και θα δουμε ευχαριστω παντως!

Κατα κανονα το profile δε δουλευει μετα απο αλλαγη bios .

Φτιαξε τις ρυθμισεις απο την αρχη και μετα κανε νεο profile.

Κατα κανονα το profile δε δουλευει μετα απο αλλαγη bios .

Φτιαξε τις ρυθμισεις απο την αρχη και μετα κανε νεο profile.

Πως μπορω να τα σβησω τα προφιλ εντελως η και την bootscreen που εχω βαλει? η οποια ειναι απιστευτη (jenna jameson)

Πως μπορω να τα σβησω τα προφιλ εντελως η και την bootscreen που εχω βαλει? η οποια ειναι απιστευτη (jenna jameson)

Για τα προφίλ,απλά πάτα default ρυθμίσεις και μετά κάνε save.

Το bootscreen το αφήνω ασχολίαστο..:)

BTW, new BIOS, 2202 αν δεν κάνω λάθος.

Τσεκάρετε το μπορεί να προσθέσανε επιτέλους κάποια πράγματα που είχαμε ζητήσει παλιότερα ;)

Εχουν χαθει τα λινκ τι εγινε τα απεσυραν ουτε αυτο που κατεβασα το 2103 δεν υπαρχει.....

Μεχρι το 2004 εχει!

Ειχε κανεις απο εσας το ιδιο ή καποιο αντιστοιχο προβλημα?

• 2 weeks later...

λοιπον τωρα εχω το αλλο προβλημα με το 2205 το βιος!

καταρχην οταν κανω disable την καρτα ηχου την δικια του παταω οκ και στην πρωτη επανεκινηση η καρτα εχει γινει παλι enable!!!!

ποτε ποτε χανει και τις δυο καρτες δικτυου οποτε με πειραζει λιγο γιατι χανω το ιντερνετ..... ειπα να αλλαξω το βιος με το 1901 παλι που μου δουλευει στανταρ καλα αλλα πλεον μου λεει οτι ολα τα προηγουμενα βιος δεν κανουν πλεον για την μητρικη μου και εχω μεινει με το 2205

ΥΓ μου λεει για να περασω παλιοτερο βιος μονο απο dos

εχουμε κανα λινκ για τα απαραιτητα?

• 1 month later...

Ξέρει κανείς αν/πότε θα βγάλουν καινούριο BIOS για την συγκεκριμένη Mobo? Υπάρχει περίπτωση να μείνουμε με το BETA?

• 1 month later...

ποιες ειναι οι πιο καλες ρυθμισεις οσον αφορα τα χαρακτηριστικα αυτα ?

ποτε εχω μεγαλυτερη αποδοση της καρτας γραφικων?

post-2444-1442174767,9022_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.