KostasThLB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 Έχω μία ερώτηση για τους κατόχους των διπύρηνων επεξεργαστών (X2 & Core Duo).Έχει κανένας δοκιμάσει να ανοίξει δύο παράθυρα VirtualDub ή VirtualDubMod και να κάνει ταυτόχρονη κωδικοποίηση; Στην περίπτωση αυτή γίνεται πλήρης εκμετάλλευση του δεύτερου πυρήνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Απο οσο εχω παρατηρησει το virtuadub οταν ανοιγει απο 3α προγραμματα (Auto GK ή Gordian Knot) τραβαει μεταξυ του 70-99% του διπυρηνου. Ηδη δηλαδη εκμεταλλευεται και τους 2 πυρηνες και σε X2 και σε PentiumD και σε Core2. Αρα γιατι να ανοιξεις και 2ο virtuadub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Απο οσο εχω παρατηρησει το virtuadub οταν ανοιγει απο 3α προγραμματα (Auto GK ή Gordian Knot) τραβαει μεταξυ του 70-99% του διπυρηνου. Ηδη δηλαδη εκμεταλλευεται και τους 2 πυρηνες και σε X2 και σε PentiumD και σε Core2. Αρα γιατι να ανοιξεις και 2ο virtuadub?Kαι σωστα εχεις παρατηρησει Σολωνα. Δεν ειναι και 100% αλλα παιζει στα ορια που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Yep το Virtual Dub εκμεταλλευεται και τους 2 πυρηνες απο οσο ξερω και εγω - τοσο το 64bit οσο και το 32bit version. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Οκτώβριος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Έχω κάνει διπλό encoding με 2 virtual-dub σε X2 4400+. Γίνεται κανονικότατα.Με ένα virtual-dub είχα 50% cpu utilization όταν έκανα one-pass xvid encoding. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Οκτώβριος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Το vitrualdub χρησιμοποιει αμφοτερους τους πυρηνες. Το flaskmpeg ομως οχι. Ξερει κανεις κατι αντιστοιχο που να χρησιμοποιει και τουσ 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Οκτώβριος 19, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Δεν ξέρω πως μου είχε κολλήσει η ιδέα πως το VirtualDub δουλεύει μόνο με ένα πυρήνα και σκέφτηκα αυτή τη πατέντα (τα δύο παράθυρα) για να εκμεταλλευόταν και τον δεύτερο. :017: Από ότι λέτε όμως λάθος νόμιζα :075: οπότε δεν χρειάζονται τίποτα τρυκ. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.