Στεφανοςς Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 Έχω αυτή την μητρική http://www.asrock.com/product/P4i65G.htm και μετά από αλλαγή δίσκου μου βγάζει αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Aν δουλεύει σωστά μη σ'απασχολεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στεφανοςς Οκτώβριος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Aν δουλεύει σωστά μη σ'απασχολεί..Δεν δουλεύει εκεί κολάι ούτε στο βιος δεν μπαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Δοκίμασε clear cmos+βγάλε τη μπαταρία για λίγα λεπτά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στεφανοςς Οκτώβριος 18, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 το εκανα αλλα τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamarinos1442169139 Οκτώβριος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 μετά από αλλαγή δίσκου μου βγάζει αυτόμαλλων εννοεις σκληρο δισκοτο προβλημα πρεπει να οφειλεται σε αυτονδοκιμασες με αλλο σκληρο?καποιον που να εισαι σιγουρος πως δουλευει εννοειταιτον εβαλεσ επανω στον ιδιο ελεγκτη με τον προηγουμενο?ή ο προηγουμενοσ πχ ηταν αταπι και ο καινουργιος σαταυπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα ο ελεγκτηςαμα βγαλεισ τον καινουργιο σκληρο απο το συστημα μπαινεις στο βιοσ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Οκτώβριος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Τον παλιό δίσκο τον έχεις ακόμη;Βγάλε τον καινούριο και βάλε στη θέση του τον παλιό. Τότε όλα δουλεύουν κανονικά;Επίσης πες τι συσκευές IDE έχεις επάνω και πώς τις έχεις συνδεδεμένες.(Αν έχεις 2 το καλύτερο είναι η καθεμία με δικό της καλώδιο).Για πρόβλημα με τo jumperάκι master-slave του καινούριου σκληρού το κόβω, αλλά για δώσε περισσότερες πληροφορίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Επισης παιξε με τις μνημες . Αλλαξε θεση/θεσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στεφανοςς Οκτώβριος 19, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Παιδία ευχαριστώ όλους λύθηκε το πρόβλημα δεν δούλευε η μνήμη με αλλαγή τ ης μνήμης όλα δουλεύουν κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Οκτώβριος 19, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Είναι βρε παιδί μου όμως μη σου κάτσει με αυτά τα πισιά. Να αλλάζεις δίσκο και την ίδια ακριβώς στιγμή να χαλάει η μνήμη (ή άλλο εξάρτημα). Εσύ να ψάχνεις το προφανές και τελικά να είναι κάτι άσχετο. γκρρρρρρρ Καλά που ο πεπειραμένος Στελάρας το κάλυψε κι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.