Jump to content

Hewlett Packard Laserjet 1320

sundance

Recommended Posts

κανω μεγαλη ποσοτητα ασπρομαυρων εκτυπωσεων.

τι λετε για αυτο τον εκτυπωτη?ειναι οικονομικος?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=45&product=672114

καμια αλλη προταση?

κανω μεγαλη ποσοτητα ασπρομαυρων εκτυπωσεων.

τι λετε για αυτο τον εκτυπωτη?ειναι οικονομικος?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=45&product=672114

καμια αλλη προταση?

Εμείς με το συγκεκριμένο εκτυπωτή τυπώνουμε αρκετά φορτωμένες σελίδες (από θέμα κάλυψης σελίδας) και συγκεκριμένα τιμολόγια, το ενισχυμένο toner λέει ότι βγάζει 6.000 σελίδες και όντως -σε εμάς τουλάχιστον- τις φτάνει. Δες πόσο κάνει το toner και υπολογίζεις το κόστος. Γενικά πάντως από τέστ δεν τον έχουν βγάλει και τρομερά οικονομικό, τουλάχιστον σε σχέση με άλλα παρεμφερή μοντέλα.

διπλη οψη για οικονομια

γυρω στις 300 σελιδες εβδομαδιαια.

300 σελίδες δεν είναι πολλές για το 1320. Θα σε καλύψει άνετα, υποτίθεται ότι είναι για 10.000 σελίδες/μήνα, οπότε τα 1200-1500 που θα τυπώνεις είναι άνετα. Εμείς τυπώνουμε περι τις 6000 σελίδες (έχω κλείσει 1 χρόνο με το συγκεκριμένο εκτυπωτή) και μόλις τώρα αντιμετώπισα πρόβλημα με τον τροφοδότη του δεύτερου tray και θα πρέπει να πάει για έλεγχο...

ευχαριστω.βλεπω οτι το toner για 6000 σελιδες κανει 130 ευρω.ειναι οντως πολυ οικονομικος!

ειμαι μεταξυ αυτου και του παρακατω :

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=45&product=889539

αλλα δεν ξερω ποσο ακριβο ειναι το toner που δεχεται.

Να ζητάτε στις πληροφορίες και το % κάλυψης για το τόνερ .. Το ότι λένε 6000 σελίδες δε λέει τίποτα. Συνήθως αυτό βγαίνει με κάλυψη 4% στην σελίδα .. Οπότε αν τυπώσετε μισή σελίδα μαύρο -> 50% κάλυψη είναι σα να έχετε τυπώσει 12 σελίδες....

Δεν ξέρω αν όλες οι εταιρείες δίνουν το ίδιο %...

Αν μιλάμε για laserεκτυπωτη σε αυτά τα επίπεδα τιμών ειναι πολύ καλος, λαμβάνωντας υποψη και της σελιδες που θέλει να εκτυπώνει.

Αλλά αν μιλάμε για καθαρά επαγγελματική λύση, εχω να προτείνω τους εκτυπωτες της ΗΡ Laserjet σειράς 4000 και πιο συγκεκριμένα τον ΗΡ 4300 με συρταρι 500 φύλων ή τον 4350 ΤΝ με διπλό συρτάρι και λίγο ταχύτερος. Tα τονερ κοστιζουν απο 120 εως 180Ε, παραληλα ταχύτητα αξιοπιστια και απροβληματιστη χρήση.

Να ζητάτε στις πληροφορίες και το % κάλυψης για το τόνερ .. Το ότι λένε 6000 σελίδες δε λέει τίποτα. Συνήθως αυτό βγαίνει με κάλυψη 4% στην σελίδα .. Οπότε αν τυπώσεται μισή σελίδα μαύρο -> 50% κάλυψη είναι σα να έχετε τυπώσει 12 σελίδες....

Δεν ξέρω αν όλες οι εταιρείες δίνουν το ίδιο %...

Γι' αυτό και εγώ περιέγραψα τί τυπώνουμε για να υπάρχει κάποιο μέτρο σύγκρισης. Τυπώνουμε τιμολόγια που είναι σχεδόν όλη η σελίδα καλυμμένη (δεν μπορώ να πω ακριβώς % γιατί ο εκτυπωτής 1320 δεν δίνει τέτοιες πληροφορίες) και βγάζουμε τις 6000 σελίδες που υποστηρίζει η HP.

ευχαριστω.βλεπω οτι το toner για 6000 σελιδες κανει 130 ευρω.ειναι οντως πολυ οικονομικος!

ειμαι μεταξυ αυτου και του παρακατω :

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=45&product=889539

αλλα δεν ξερω ποσο ακριβο ειναι το toner που δεχεται.

για τον δευτερο ποια η γνωμη σας?

ποιον να προτιμησω?

:097:

καμία ιδέα?

:074:

O 1320 είναι κατά τη γνώμη μου προτιμότερος. Και για τις ανάγκες σου πολύ περισσότερο απ' ότι χρειάζεται, και από τους οικονομικότερους σε κατανάλωση.

Αν τυχόν θες σε κάτι φθηνότερο, υπάρχει π.χ. ο Epson 6200 είναι σχεδόν στη μισή τιμή, αλλά για 300 σελ. τη βδομάδα πας και για κάτι ακόμα φθηνότερο, π.χ. epson 6200L, brother 2030, klp.

Γενικά δεν είμαι ποτέ υπερ των ακριβών μηχανημάτων, αφού σε τεχνολογία ξεπερνιούνται εύκολα.

inkjet/laser refilling/remanufacturing

Σε dublex υπάρχει και ο kyocera 1030D με διετή εγγύηση

και αλλαγή drum μετά από 300000 σελ.

Το toner του είναι για 7200 σελ στα 100 ευρώ.

Νομίζω αξίζει να τον δεις.

Τι του προτείνεις του ανθρώπου, ότι το drum θα αντέξει 300.000 σελ.; Με 300 σελ. τη βδομάδα θα χρειαστεί 18 χρόνια μέχρι να χαλάσει το drum :087:

Kαι το cartridge του 1320 κοστίζει 110e για 6000 σελ.

παιδιά για τον Epson 6200L τί λέτε?

για 6000 σελίδες το τόνερ έχει γύρω στα 110e.

θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για να τυπώνονται e-books κτλ,

γιατι τα φωτοτυπάδικα μας έχουν σκίσει. τί λετε?

edit:

σε σχέση με τον HP LaserJet 1160 τι λέει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.