noo_mercy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 Και πάλι χρειάζομαι την βοήθειά σας......Εχω βάλει σκοπό να πάρω και ένα δεύτερο λιγάκι πιο high-endΕχω βρεί 2 6800 Gt για sli και τα υπόλοιπα....βλέποντας και κάνονταςΘέλω να πάρω τον conroe 6600 και ψάχνω μητρική γύρω στο 100ρικο για conroe και να υποστηρίζει και sli.Μνήμες και τα λοιπά βρίσκονται.Απλά ΕΔΩ κόλλησα.Well any opinions??:024: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 SLI από Intel chipsets δεν υποστηρίζεται επίσημα,οπότε ψάχνεις για nf570,nf590.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Οκτώβριος 19, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Να πάρω Nf470,590; Γιατ΄ι άκουσα οτι δεν είναι και ότι καλύτερο.Μήπως NF 4 είναι καλύτερα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper1416003167 Οκτώβριος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 αστο καλυτερα μην πας σε nvidia ή θα περιμένεις κανα καινούργιο chipset ή θα πας σε crossfire ή τελος θα δουλέψεις με hacked drivers. A και μητρικη στο κατοστάρικο για conroe Νο way.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Οκτώβριος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Την μία 6800 GT την έχεις ήδη ή θα τις αγοράσεις και τις δύο από την αρχή;Και στις δύο περιπτώσεις πάντως προσωπικά προτείνω να αφήσεις το SLI. Μία 7900GT και μία μητρική με το 965 της Intel επάνω και είσαι πρώτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Οκτώβριος 19, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Τις κάρτες θα τις παρω 200 ευρώ και τις δυο. Δεν αξίζει ρε παιδιά να τις πάρω για Sli??? Γνωρίζω οτι SLI δεν σημαίνει χ2 απόδοση αλλά δεν θα είναι λίγο πιο πάνω απο το να πάρω μια κάρτα γραφικών με 200 Ευρώ;Οι κάρτες είναι ολοκαίνουργιες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Οκτώβριος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Χμμ για το SLI έχουνε γίνει πολλές συζητήσεις, και εδώ στο forum οπου αναφέρονται τα υπέρ και τα κατά. Κοίτα την πιό πρόσφατη http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=27657&highlight=SLI Προσωπικά είμαι κατά λόγω: κόστους αγοράς δύο καρτών, κόστους μητρικής που υποστηρίζει SLI και στοιχίζει έξτρα, παραπάνω απαιτήσεις σε τροφοδοσία, μεγάλη κατανάλωση ρεύματος, υψηλότερες θερμοκρασίες στο κουτί, και προβλήματα χώρου, περιπτώσεις όπου το SLI δεν αξιοποιείται και μένεις με μία ανίσχυρη κάρτα, περιορισμένες επιλογές σε chipset μητρικών κτλ. Η μόνες περπτώσεις που προσωπικά πιστεύω πως το SLI αξίζει είναι: Αν είσαι σούπερ φραγκάτος και δεν σε απασχολεί το κόστος, αν καίγεσαι για benches, αν έχεις ήδη τη μία κάρτα και βρείς και μία δεύτερη μεταχειρισμένη σε χαμηλή τιμή ή αν θες το απόλυτο οπότε κάνεις SLI με δύο κορυφαίες κάρτες όχι με δύο περασμένης γενιάς. Επίσης από την προσωπική μου εμπειρία μέχρι τώρα έχω διαπιστώσει ότι οι επεξεργαστές Intel συνεργάζονται καλύτερα με τα chipset της ίδιας. Δε λέω ότι τα άλλα δεν δουλεύουν αλλά έχουν περισσότερες ασυμβατότητες. Γι' αυτό σου πρότεινα προηγουμένως μία κάρτα 7900GT-GS πχ και το 965. Αυτά από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Οκτώβριος 19, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Εχοντας κοντινη εμπειρια με sli (o ξαδερφος 2χ7900gt) θα σου προτεινω κι εγω να πας σε μια καρτα.Για τους λογους που αναφερονται παραπανω.Αλλα και γιατι με 200€ παιρνεις κατι πιο δυνατο (με τις προσφορες που γινονται πλεον) απο τις απαρχαιομενες 6800gt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Οκτώβριος 20, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 ΜΜΜ μάλλον εγκαταλείπω την ιδέα για sli με τα όσα διάβασα.Βρήκα αυτήν και αυτήν .Ποιά λέτε είναι καλύτερη;Η μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο, γιατί Sli δεν πρόκειται να βάλω με τα όσα προβλήματα υπάρχουν και δεν είμαι τύπος που θα καμαρώνω ένα SLI το οποίο μόνο όνομα αλλά απο επιδόσεις ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Οκτώβριος 20, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 Αν προσέξεις αυτή της pixmania έχει λίγο πιό ψηλά ρολόγια 475/1400 αντί για 450/1320. Αλλά μάρκα δεν λέει ή εγώ δεν τη βλέπω; Της MSystems η XFX πάντως έχει και το όνομα και τρία χρόνια εγγύηση και αυτά τα ρολόγια τα πιάνεις και μόνος σου με ένα ελαφρύ overclocking. http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1653_13.html Α ναι είναι και 2 ευρώ φθηνότερη στα 196 ευρώ. Δες και review http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1653_1.html Οπότε XFX από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.