Braveheart1980 Οκτώβριος 22, 2006 #21 Οκτώβριος 22, 2006 Θες τετοιο συστημα να το σηκωσει χαμηλοτατης ποιοτητας 300αρι τροφοδοτικο?!?!?!
panx Οκτώβριος 22, 2006 Author #22 Οκτώβριος 22, 2006 ειχα επανω ενα 420 w αλλα το εβγαλα γιατι επαφες του δεν ηταν καλες!γι`αυτο το αλλαξα!θα το ξαναβαλω επανω!αυτο που παρατηρω στη λειτουργεια του pc αυτη τι στιγμη σερνεται δηλ αργει να ανταποκριθει ενα προγραμμα και οφειλεται στο τροφοδοτικο?
SouRLoTeR1442169168 Νοέμβριος 11, 2006 #23 Νοέμβριος 11, 2006 τι να πω κ εγω ο κακομοιρης που πηγα να βαλω 700αρι τροφοδοτικο της thermaltake κ μου εκαψε ολο το pc το μπουρ..λο! υπαρχουν κ χειροτερα panx. το 300αρι τροφοδοτικο είναι πολύ λιγο man. παρακολούθησε το να δεις πως παει. όσο για το zone alarm , ειναι πολύ καλο firewall αλλα θέλει κ πολύ καλή διαχείρηση. κ εγω όταν το πρωτοέβαλα μου είχε σπάσει τα νεύρα, κάθε λιγο κ λιγάκι μου εβγαζε alerts και κολαγε το μηχανιμα, σερνοταν στην κυριολεξία ,αλλα το εψαξα όσο δε πάει, το σεταρα κ τώρα πάει τζιτζι.. μιλάω για το zone alarm pro 6.1 κατι... κ κατι άλλο, με τουσ υπολογιστες, οταν σου σκαει καποιο προβλημα να έχεις υπομονη κ να μην τρελένεσαι γιατι μπορει να τα κανεις χειροτερα.. good luck man.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.