panx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2006 οταν ανοιγω το pc ανοιγει κανονικα μεχρι ενα σημειο δηλ εμφανιζεται η επιφανια εργασιας και μετα απο 5λεπτα ενφανιζονται και τα εικονιδια μετα οταν ανοιγω ενα προγραμμα ανοιγει μετα απο καποια δευτ. εως και 1 λεπτο!!εκανα φορματ μηπως καποιο μερος του λειτουργικο επαθε κατι αλλα και παλι τα ιδια κανει!γενικα αργει στα παντα!!!!βοηθεια!!!!!!!!!!!κοιταξα καποιο καλωδιο μηπως δεν κανει επαφη!τιποτα δεν μπορει να λειτουργησει σωστα μετα η καρτα γραφικων!!!!!!!δεν ξερω πλεον τι να κανω!
kaynd Οκτώβριος 18, 2006 #2 Οκτώβριος 18, 2006 Για αρχή πες μας τη σύνθεση του PC σου. Επίσης όλα αυτά ξεκίνησαν ξαφνικά δε θυμάσαι κάτι που να έγινε και μετά να ξεκίνησαν αυτά ε?
deadlock7 Οκτώβριος 18, 2006 #3 Οκτώβριος 18, 2006 Tέσταρε τον σκληρό σου(άλλαξε και το καλώδιο αν θές),καθώς επίσης τις μνήμες!
mike79020001442169095 Οκτώβριος 18, 2006 #4 Οκτώβριος 18, 2006 για μνημες το κοβω+εγω.ελεγξε πρωτα το σκληρο+μετα τις μνημες με memtest
panx Οκτώβριος 18, 2006 Author #5 Οκτώβριος 18, 2006 εχει εδω και δυο μερες χωρις να κανω κατι το ιδιαιτερο!τωρα θα δοκιμασω εναν αλλο σκληρο!πριν απο λιγο καιρο εβαλα σκληρο raprtor wd 10000 στροφες και dual channαν δε δω διαφορα θα αλλαξω τροφοδοτικο και μετα τις μνημες θα κοιταξω!τον σκληρο πως θα τον τεσταρω?
kaynd Οκτώβριος 18, 2006 #6 Οκτώβριος 18, 2006 Για δίσκο το κόβω κι εγώ… Αν είχε πάθει τίποτα η μνήμη θα σου έβγαζε και σφάλματα μετά από λίγη ώρα…Ο σύστημα σου ακόμα δεν ανάφερες… Το δίσκο θα τον δοκιμάσεις σε άλλο pc και στο δικό σου από benchmark πχ τύπου Sandra.
panx Οκτώβριος 18, 2006 Author #7 Οκτώβριος 18, 2006 παιδια 2φορες που πηγα να σας γραψω τι συστημα εχω και τις 2 εσβυσε ξαφνικα η οθονη!μου φαινεται σαν να ειναι η μητρικη γιατι με κανει και αλλα διαφορα κολπα!εχω ιντελ πεντιουμ 4 στα 3 μητρικη gigabyte 8ipe1000 1g μνημη dual channel!μαρκα twinmos!
panx Οκτώβριος 19, 2006 Author #8 Οκτώβριος 19, 2006 ετρεξα τα προγραμματα memtest και το sisoftware sandraτο memtest δεν εβγαλε κακενα λαθος το sandra εβγελε λαθος στo PHISICAL DISKSerror disk empty to be write benchmarked for securityτωρα τι πρεπει να κανω για να διορθοθει? η χρειαζεται αντικατασταση?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
panx Οκτώβριος 20, 2006 Author #9 Οκτώβριος 20, 2006 καποιος να βοηθησει!!!!!!!συνεχιζονται τα προβληματα!!
KostasThLB Οκτώβριος 20, 2006 #10 Οκτώβριος 20, 2006 Τον παλιό σκληρό τον έχεις; Αφαίρεσε τελείως τον raptor (καλώδιο και ρεύμα ) και βάλε αυτόν επάνω.Κάνε καινούρια εγκατάσταση του λειτουργικού και βλέπουμε.Γενικά πρέπει να τα ξηλώσεις όλα. (Μνήμες-DVD-PCI κάρτες, έξτρα σκληρούς κτλ) και να αρχίσεις με καθαρή εγκατάσταση από τα απολύτως απαραίτητα και σιγά σιγά να προσθέτεις hardware μέχρι να βρεις τι φταίει.Επίσης άλλαξε τα καλώδια του σκληρού-DVD μήπως έχουν φθαρεί.Αυτές είναι οι γενικές οδηγίες. Να σου πούμε συγκεκριμένα τι φταίει εξ' αποστάσεως μάλλον δεν γίνεται. Βήμα βήμα πήγαινε και σε κάθε βήμα τσεκάρισμα το hardware.
KostasThLB Οκτώβριος 20, 2006 #12 Οκτώβριος 20, 2006 Τις μνήμες με το memtest, τους σκληρούς με το chkdsk ( το Check Disk των Windows) και τα υπόλοιπα με βάση του αν είναι σταθερό το μηχάνημα ή όχι.
panx Οκτώβριος 21, 2006 Author #13 Οκτώβριος 21, 2006 αλλαξα το τροφοδοτικο γιατι καποιες επαφες δεν ηταν σωστες,εκανα φορματ και εγκατεστησα ενα-ενα και τελικα το προβλημα ηταν ζονε αλαρμ προ!μολις το εκανα εγκατασταση εκανε τα κολπα του!το αφαιρεσα και τωρα μεχρι στιγμης ειναι ολα ενταξει!!ο καιρος θα δειξει!ευχαριστω οσους βοηθεισαν την κατασταση!
panx Οκτώβριος 21, 2006 Author #14 Οκτώβριος 21, 2006 οταν ξαφνικα ο υπολογιστης κανει απο μονος επαναεκκινηση ποιοι ειναι οι λογοι που συμβαινει αυτο?τωρα αυτο μου κανει!το ματιαξα!
KostasThLB Οκτώβριος 21, 2006 #15 Οκτώβριος 21, 2006 Συνήθως είναι τροφοδοτικό ή και μνήμες.Κάνε δεξί κλικ στο My Computer. Τράβα στην καρτέλα "Advanced" και στην ενότητα "StartUp & Recovery" κάνε κλικ στο "Settings" στο παράθυρο που θα ανοίξει στην ενότητα "System Failure" να μην είναι τσεκαρισμένο το "Automatically Restart".Με τον τρόπο αυτό όταν θα υπάρξει πρόβλημα στο PC σου αντί να κάνει αυτόματη επανεκκίνηση θα σου δείξει μία BSOD (Blue Screen Of Death) όπου θα σε ενημερώνει για το ποιός driver ή πρόγραμμα κόλλησε.Αν παρότι το έχεις ξετσεκαρισμένο πάλι κάνει restart χωρίς να σου δείξει BSOD τότε μιλάμε για τροφοδοτικό.
panx Οκτώβριος 21, 2006 Author #16 Οκτώβριος 21, 2006 το τροφοδοτικο που εβαλα ειναι 300w ενω το προυηγουμενο ηταν 420w παιζει ρολο?δηλ να θελει ρευμα και βατ και παιρνει λιγοτερα απο αυτα που θελει πραγματικα?γιατι παρατηρησα οταν κανω 2εφαρμογες μου κολαει ο υπολογιστης και για να ξαναλειτουργησει τον κανω reset!οσο για τις μνημες δεν πιστευω να ειναι γιατι ετρεξα το memtest και μου εδειξε οτι οι μνημες ειναι ενταξει!αυτα που ανεφερες KMPcTec πριν τα εκανα και περιμενω να δω τι θα γινει!
deadlock7 Οκτώβριος 21, 2006 #17 Οκτώβριος 21, 2006 300watt?Είναι πάρα πολύ λίγα για σημερινό σύστημα..
panx Οκτώβριος 21, 2006 Author #18 Οκτώβριος 21, 2006 θα το δοκιμασω ακομα λιγο!αν δω οτι συνεχιζει ακομα θα βαλω το αλλο τροφοδοτικο και θα το παρακολουθησω!και μετα αναλογα θα πραξω!
Braveheart1980 Οκτώβριος 21, 2006 #19 Οκτώβριος 21, 2006 Φιλε panx καταρχην ηρεμησεΣε ολους μας εχουν συμβει αυταΑρχικα πες μας την αρκιβη συνθεση του υπολογιστη σου (επεξεργαστη-μνημες-μητρικη-σκληροι-μαρκα και watt τροφοδοτικου κτλ κτλ)Δευτερον πιστευω και εγω πως τα 300 watt (και αν τα βγαζει αν μιλαμε για noname ή low quality τροφοδοτικο) ειναι πολλυ λιγα
panx Οκτώβριος 22, 2006 Author #20 Οκτώβριος 22, 2006 intel pentioum4 3.0matherbord gigabyte 8ipe100fi 865pe1gb dual channel twinmoswd raptor 37gb 10.000wd 160gb 7.200nvidia geforce fx 5500τροφοδοτικο 300 w power star!τωρα δεν ξερω αν ειναι η μαρκα dvd rom lg gdr 8163bdrd-rw nec 3540a
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.