yaputzis Ιανουάριος 31, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Γιατί δε παίρνεις τη Thermalright SI-97 από εδώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 31, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από nkoumle Δεν τις έχει δυστυχώς και τις δύο. Πηρες τηλ. ή μονο το site ειδες? Θα προτεινα να παρεις ενα τηλεφωνακι μηηηηπως κ εχει μεινει καμια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιανουάριος 31, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Γιατί δε παίρνεις τη Thermalright SI-97 από εδώ; Σ' ευχαριστώ πολύ yaputzis! :flower: Αυτό είχα στο μυαλό μου να κάνω αλλά λέω μήπως την βρώ από Ελλάδα.Τελικά είναι καλύτερη από την SP-97 αν δεν κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιανουάριος 31, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Μόνο στο site είδα. Θα τους πάρω άμα είναι κι ένα τηλεφωνάκι για να είμαι σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 31, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από nkoumle Σ' ευχαριστώ πολύ yaputzis! :flower: Αυτό είχα στο μυαλό μου να κάνω αλλά λέω μήπως την βρώ από Ελλάδα.Τελικά είναι καλύτερη από την SP-97 αν δεν κάνω λάθος? Γμτ αυτο που με προβληματιζει ειναι αν ειναι ευκολο το βαλε-βγαλε της επειδη εχει τα fins απο πανω...δεν την εχω δει απο κοντα!Την SP-97 την εχει ο ξαδερφος LAW και ειναι μια χαρα νομιζω...τωρα ψαχνουμε κ για του αδερφου μου κ δεν ξερω ποια να επιλεξω...Sp97, SI 97, καποιο Zalman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 1, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Λοιπόν παιδιά βρήκα την SI-97 στο H.A.C. ! Και κατέληξα να πάρω αυτή για 3 λόγους. 1. Είναι λίγο καλύτερη από την SP-97 2. Την SP-97 δεν την βρίσκω πουθενά, ούτε στο εξωτερικό. 3. Η SI-97 είναι και πιο φτηνή! Την SP-97 την σταμάτησαν γιατί βγήκε ο αντικαταστάτης της. Δηλαδή η SI-97. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 1, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Από σήμερα υπάρχει και στο Multirama η SI-97!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 7, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Με το που έβαλα την SI-97 η θερμοκρασία του επεξεργαστή έπεσε από τους 48 βαθμούς στους 34! Με πάστα Artic Silver 5. Και ανεμιστηράκι Enermax 9άρι UC-9FAB-B(N). Πολύ καλή η ψύκρα! Την προτείνω σε όλους που θέλουν μία από τις καλύτερες ψύξεις για socket A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.