Jump to content

ο Αθλον μου μεταλλάχτηκε!!!!!

aspirin

Recommended Posts

έχω τον 2600+ΧΡ ο οποίος τρέχει στη συχνότητα που βλέπετε στην εικόνα. Χωρίς να πειράξω τίποτα απολύτως(το κουτί έχει να ανοιχτεί ένα μήνα!!!!!) από απλός ’θλονάκος μου έγινε XP-M. Το παρατήρησα τυχαία σήμερα όταν άνοιξα τον υπολογιστή. Δυστυχώς δεν αλλάζει ο παλαπλασιαστής. Τί άλλο μπορώ να κάνω?

post-889-1416071607,675_thumb.jpg

Τζάμι .Τώρα με το cpuMsr μπορείς να αλλάζεις πολλαπλασιαστή on the fly από τα παραθύρια κι αν το cpuFsb περλαμβάνει τη μητρική σου τότε μπορείς να έχει ολοκληρωμένη πρόταση υπερχρονισμού του επεξεργαστή σου από τα παραθύρια.Ίσως να μην μπορείς να ελέγξεις το ρεύμα μόνο...

Μήπως χρησιμοποιείς Arctic Silver 5?

Όσο για το τι μπορείς να κάνεις απλά μη βγάλεις την ψύκτρα. Αν όντως χρησιμοποείς την 5 επειδή έχει μια μικρή αγωγιμότητα ενδέχεται να έχει βραχυκυκλώσει μία γέφυρα που ξεκλειδώνει το mobility του αθλον σου

όστε είναι καλά τα νέα schumifer ε? Θα το δοκιμάσω αυτό το πρόγραμμα και θα σου πώ αν και το βλέπω για μπλέ οθόνη! Ναι χρησιμοποιώ artic silver 5 η οποία είναι πάνω από 4 μήνες στρωμένη. Δεν θα βγάλω για την ώρα τη ψύχτρα. Θα δώ τί μπορεί να παίξει με το πολλαπλασιαστή. ’λλωστε βαριέμαι να ανοίγω το κουτί. Είναι ολόκληρη διαδικασία!!!!

Aaaaaaa ξέχασα να πώ ότι έχω την asus a7n8x-e deluxe και μία 512άρα μνήμη kingstone. Η δικιά μου εξήγηση είναι το γεγογνός ότι ο επεξεργαστής δουλέυει από τη στιγμή που το αγόρασα σε υψηλά ρεύματα και κατα κάποιο τρόπο "την άκουσε"!!!! Ίσως το ρεύμα τον έκανε mobile!!! Για να δούμε τί μπορεί να γίνει και εδώ είμαστε schumifer!

Όλα παίζουν ,έχει ξανασυμβεί.Ο λόγος που σε ρώτησα για την 5 είναι ότι η 3 και η κεραμίκ είναι απόλυτα μη ηλεκτροαγώγιμες...

Εννοείται ότι τον πολλαπλασιαστή πρώτα προς τα κάτω έτσι?

Δεν ξερω αν το Ασους αναγνωριζει τους μομπιλε αλλα το ΝΦ7 τους βγαζει "unknown"

Τωρα αυτο με την AS5 πολυ χλωμο το βλεπω ρε παιδια! ισως απο την ταση την ακουσε!

Μουλτι παιρνει κανονικα ολους?

Το unknown δεν ακούγεται και πολύ παράλογο -γιατί να φανταστούν ότι θα αγοράσει κάποιος mobile για desktop?

Όσο για το 5άρι το έχει ξαναδιαβάσει και έχει μια βάση έτσι?Φυσικά μπορεί να την άκουσε και από την τάση αλλά συνήθως την ακούει η L2 όταν είναι και πέφτει και στη μέση ...

Περι ορέξεως... Το cpuMsr δε δουλεύει σε ενφορς έτσι κι αλλιώς οπότε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.