d|smal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 παω σημερα το πρωι στο πλαισιο να μου αλλαξουν τον χαλασμενο σκληρο αλλα δεν ειχα αποδειξη ρε τους παρακαλαγα να ψαξουν να βρουν να μου την κοψουν ξανα αλλα αυτοι τπτ ε αφου ειδα κ αποειδα με αυτους ειπα να τον στειλω στην western digital μπαινω στο site αρχιζω τη διαδικασια για να παρω απιθμο RMA βαζω serial number κ περνω αυτο το μηνυμα Out of Region Product is outside the region (Americas, Europe-Middle East-Africa, or Asia-Pacific) where it was originally shipped. Please contact the system manufacturer or the place of purchase for warranty service. Κ πακετο αποτι καταλαβατε.. Παει ο σκληρος. :102: :102: Πως θα γινει να τον αλλαξω? Καλα στο πλαισιο απο την αφρικη τους αγοραζουν? :confused: Με ξενερωσαν κ μου ελεγαν κατι ασυναρτισιες πρωι πρωι οτι μπορει να τον εχω αγορασει απο αλλου κ να πηγενω να τον αλλαξω εκει λες κ ειμαι κ γω σαν αυτους. Της λεω ας τον τσεκαρει κ απο το S/N κ μου λεει δεν τα κραταμε η βρωμοψευτρα αλλα μετα μου τα γυρισε κ μου ειπε οτι τα κρατανε τα serials αλλα κ παλι δεν μπορει. δλδ αμα χασεις την αποδειξη τελειωσε. τωρα το βραδυ φευγω κ δεν προλαβαινω να το συνεχισω απο τα χριστουγεννα αν δεν βγαλω ακρη μεχρι τοτε θα ξαναπερασω μια βολτα..:085: :009: :085: :009: :072: Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 δε νομιζω να μην μπορουν να σου δωσουν ενα αντιγραφο της αποδειξης... στο e-shop εγω ειχα γυρισει ενα δισκο και επειδη ξεχασα την αποδειξη βρηκαν τα στοιχεια της αγορας απο το pc και εκανα κανονικα rma... μηπως η κοπελα δεν ηξερε τι τις γινεται?παρε τηλεφωνο πρωτα στο 800-11-12345 , πες για την περιπτωση σου και ρωτα αν μπορουν να σου δωσουν αντιγραφο της αποδειξης.. το θεωρω απιθανο να μη μπορουν να βρουν τα στοιχεια αγορας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Καρτελα πελατη δεν εχεις στο Πλαισιο ? Αν εχεις και ειναι εκει κομενος ο δισκος τοτε κανονικα δεν πρεπει να εχεις κανενα προβλημα σχετικα με το rma σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Οκτώβριος 16, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 δεν εχω δυστηχως. κ στην αποδειξη δεν ειχα δωσει ονομα εαν λεει ειχα βαλει ονομα θα την εβρησκαν. αλλα που να το φανταστω. δεν μου χει ξανατυχει να χρειαστω rma. τελοσπαντων νομιζω οτι απλα βλεπουν καποιο κωδικο κ φαινονται ολα κ οχι οτι πρεπει να χω την αποδειξη αναγκαστικα κ οτι χωρις αυτη δεν γινεται τπτ. την επομενη φορα θα τους λεω να μου κοβουν 15αντιγραφα να εχω για καθε ενδεχομενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Οκτώβριος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Γι αυτό αγοράζουμε είτε Online είτε με πιστωτική. Με τα μετρητά είσαι δέσμιος της απόδειξης και της κάθε παλαβής που μέχρι να καταλάβει τι γίνεται θα σου πρήξει τα συκώτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiteyez1442169121 Οκτώβριος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Αυτοί του πλαισίου την έχουν δεί κάπως..Μου έχει τύχη παρόμοιο περιστατικό και δεν μάσησα τπτ απο αυτά που μου έλεγαν..με λίγο φωνή λίγο τσαμπουκά και τα λεφτά μου μου έδωσαν πίσω (κάτι που δύσκολα γίνεται).Ζήτα κάνα προιστάμενο,βάλτους κ λίγο φωνή και θα γίνει η δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Αυτοί του πλαισίου την έχουν δεί κάπως..Μου έχει τύχη παρόμοιο περιστατικό και δεν μάσησα τπτ απο αυτά που μου έλεγαν..με λίγο φωνή λίγο τσαμπουκά και τα λεφτά μου μου έδωσαν πίσω (κάτι που δύσκολα γίνεται).Ζήτα κάνα προιστάμενο,βάλτους κ λίγο φωνή και θα γίνει η δουλειά σου.Συγνώμη,αλλά χωρίς ονομαστική απόδειξη στα έκαναν όλα αυτά???:017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.