Jump to content

Χ1900ΧΤΧ σε Crossfire..

Phant0m1442169125

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά παίδες.

Εχω μια τέτοια 'καρτουλα' και σκεφτομαι συντομα να τις.. ζευγαρωσω.

Το θεμα ειναι αν χρειάζεται μια ειδική (master) κάρτα για Crossfire ή κάνει μια οποιαδήποτε αντίστοιχη?

Ευχαριστώ

Γιατι εχω την εντυπωση οτι στην μητρικη του Α8R32 μπορει με 2 Χ1900 να κανει Xfire χωρις μαστερ? Απλα δεν θα επικοινωνουνε με το καλωδιο οι καρτες.

Ο Jimmyfox δεν εχει xfire με 2 Χ1900GT?

edit:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2858&p=2

In addition to the features listed below, RV570 includes an integrated compositing engine for what ATI calls "native" CrossFire support which we'll explain shortly.

Αρα η 1950 που θα παρει θα κανει την μαστερ...

Γιατι εχω την εντυπωση οτι στην μητρικη του Α8R32 μπορει με 2 Χ1900 να κανει Xfire χωρις μαστερ? Απλα δεν θα επικοινωνουνε με το καλωδιο οι καρτες.

Ο Jimmyfox δεν εχει xfire με 2 Χ1900GT?

edit:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2858&p=2

In addition to the features listed below, RV570 includes an integrated compositing engine for what ATI calls "native" CrossFire support which we'll explain shortly.

Αρα η 1950 που θα παρει θα κανει την μαστερ...

Με gt και xt γινεται σιγουρα χωρις master card αλλα με xtx δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιξει.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση:

Μπορώ να κάνω crossfire σε μητρική με Nforce4 SLI?

Οχι.Για να γινει crossfire πρεπει η μητρικη σου να εχει chipset ati

οπως και το αναποδο,για να κανεις sli πρεπει η μητρικη σου να εχει chipset nforce.

Οχι.Για να γινει crossfire πρεπει η μητρικη σου να εχει chipset ati

οπως και το αναποδο,για να κανεις sli πρεπει η μητρικη σου να εχει chipset nforce.

Και για τα 2 λίγο άστοχη η τοποθέτησή σου:

1) Για ATi θες είτε ATi Chipset είτε Intel i975/i965

2) Της nVIDIA παίζει και σε όλα τα chipsets, με modded drivers

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.