Jump to content

Asus P5B-Deluxe & SATA-2

Recommended Posts

Παιδες δεν εχω καταφερει ακομα να δω τους SATA2 δισκους μου στην ΝΕΑ μητρικη μου P5B-Deluxe..... Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω.....????

Μην ρωτησετε :

1. Για jumperακια στους δισκους ..... Τα εχω setαρι για SATA 2

2. Αν οντως οι δισκοι ειναι SATA 2 ..... Ειναι και δουλευανε σαν SATA 2 ηδη στο PC της υπογραφης μου.

Σαφως καποια ρυθμιση μου ξεφευγει και δεν την εχω ανακαλυψη ακομα....

Αν ξερεις καποιος ...ας με βοηθησει...

3 sata2 δισκους εχω πανω στην συγκεκριμενη μητρικη και τους εχει δει κανονικα. Η μονη διαφορα ειναι οτι εγω δεν εχω πειραξει κανενα jumperaki (seagate 7200.10, raptor 150+hitachi 7TK250). Για τον 7200.10 ξερω οτι εχει σιγουρα τζαμπερ αρα λειτουργει σαν sata 1, αλλα ο hitachi δεν νομιζω οτι εχει και τον βλεπει κανονικα.

Μηπως εχεις μπλεξει κι εσυ με το (bios) setting AHCI/IDE κλπ?? Αν το εχεις στο AHCI θελεις F6 για να τον δουν τα win στην εγκατασταση.

Παιδες δεν εχω καταφερει ακομα να δω τους SATA2 δισκους μου στην ΝΕΑ μητρικη μου P5B-Deluxe..... .
Πως καταλαβαινεις οτι δεν παιζουν sata2 ???

Δεν βλέπει καθόλου τους δίσκους ρε:p

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.