Jump to content

Pinnacle PCTV Pro installation problems

regent1442169115

Recommended Posts

Χαιρετώ.

Έπεσε στα χέρια μου η παραπάνω καρτούλα με τα εξής χαρακτηριστικά:

Pinnacle PCTV PRO PAL-BG/I/DK/SECAM Retail D/GB/NL

ID on card: EMPTYV-51015403-2.4

Video processor chip: Conexant Fusion 878A 25878-13

Stereo audio processor/decoder chip: Micronas MSP 3410G B11

TV PAL/SECAM/NTSC & FM Demodulator chip: Philips TDA9887TS

Multiplexer/demultiplexer chip: Philips HEF4052BT

EEprom: ATMEL226 24C02N (see below)

Audio Filter: EPCOS K9456M

Video Filter: EPCOS K3953M

Stereo headphone driver: Philips TDA1308

Clock-crystals: Q1=28.63636 Q2=18.432

Μαζί της ήρθε και το δισκάκι με τους οδηγούς της και το λογισμικό της το οποίο ήταν σε άθλια κατάσταση. Με τα πολλα αφού έκανα recovery το έφτιαξα από την αρχή. Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα ενώ κάνει εγκατάσταση μετά το reboot μου λέει πως βρέθηκε καινούργιο υλικό και όταν του υποδεικνύω που είναι οι οδηγοί μου λέει πως δεν βρέθηκαν. Εαν του "επιβάλλω" να περάσει τους οδηγούς του cd με προειδοποιεί πως υπάρχει πιθανότητα να μην είναι σωστοί και ενώ το video (ελεγκτής βίντεο πολυμέσων) το βρίσκει για το audio (ελεγκτής πολυμέσων) μου λέει πως δεν είναι δυνατή η έναρξη της συσκευής. Δοκίμασα και τους BtWinCap οδηγούς και ενώ τα βρίσκει κανονικά και τα δυο στην επανέναρξη κολλάει το σύστημα...

Υπάρχει καμία ιδέα με το τι μπορώ να κάνω με τους οδηγούς;

Επίσης υπάρχει κάποιος που να την έχει για να μου πει σε τι θέση βρίσκεται ο βραχυκυκλωτής δίπλα στο "κουτάκι" με το λογότυπο της Pinnacle;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Υ.Γ.) Pentium4 1.6A@2.28GH

Asus P4P800 SE

2x256MB RAM dual channel

Windows XP Pro SP2

Επειδή η κάρτα είναι παλιά και οι οδηγοί στο CD Μπορει να είναι αρχαίοι θα πρέπει να κατεβάσεις τους τελευταίους για την κάρτα. Είναι αρκετά μεγάλοι 40-50ΜΒ. Κάνε απεγκατάσταση τους παλιούς και μετά βάλε τους καινούργιους.

Ο βραχυκυκλωτής πρέπει να είναι για επιλογή PAL/SECAM (PAL πρέπει να είναι για Ελλάδα)

Έχω τους 5.50. Αν παίζει κάνα link για πιο καινούργιους είναι ευπρόσδεκτο!

Το Jumperάκι δεν έχει πουθενά reference για το τι κάνει. Είναι της μορφής

. .
.
. .

Το βρήκα με το βραχυκυκλωτή στα πάνω δυο pins. Γιαυτό ρωτάω αν έχρι κάποιος την κάρτα να δει και να μου πει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.