regent1442169115 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2006 Χαιρετώ.Έπεσε στα χέρια μου η παραπάνω καρτούλα με τα εξής χαρακτηριστικά:Pinnacle PCTV PRO PAL-BG/I/DK/SECAM Retail D/GB/NLID on card: EMPTYV-51015403-2.4Video processor chip: Conexant Fusion 878A 25878-13Stereo audio processor/decoder chip: Micronas MSP 3410G B11TV PAL/SECAM/NTSC & FM Demodulator chip: Philips TDA9887TSMultiplexer/demultiplexer chip: Philips HEF4052BTEEprom: ATMEL226 24C02N (see below)Audio Filter: EPCOS K9456MVideo Filter: EPCOS K3953MStereo headphone driver: Philips TDA1308Clock-crystals: Q1=28.63636 Q2=18.432Μαζί της ήρθε και το δισκάκι με τους οδηγούς της και το λογισμικό της το οποίο ήταν σε άθλια κατάσταση. Με τα πολλα αφού έκανα recovery το έφτιαξα από την αρχή. Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα ενώ κάνει εγκατάσταση μετά το reboot μου λέει πως βρέθηκε καινούργιο υλικό και όταν του υποδεικνύω που είναι οι οδηγοί μου λέει πως δεν βρέθηκαν. Εαν του "επιβάλλω" να περάσει τους οδηγούς του cd με προειδοποιεί πως υπάρχει πιθανότητα να μην είναι σωστοί και ενώ το video (ελεγκτής βίντεο πολυμέσων) το βρίσκει για το audio (ελεγκτής πολυμέσων) μου λέει πως δεν είναι δυνατή η έναρξη της συσκευής. Δοκίμασα και τους BtWinCap οδηγούς και ενώ τα βρίσκει κανονικά και τα δυο στην επανέναρξη κολλάει το σύστημα...Υπάρχει καμία ιδέα με το τι μπορώ να κάνω με τους οδηγούς;Επίσης υπάρχει κάποιος που να την έχει για να μου πει σε τι θέση βρίσκεται ο βραχυκυκλωτής δίπλα στο "κουτάκι" με το λογότυπο της Pinnacle;Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Υ.Γ.) Pentium4 1.6A@2.28GH Asus P4P800 SE 2x256MB RAM dual channel Windows XP Pro SP2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Οκτώβριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Επειδή η κάρτα είναι παλιά και οι οδηγοί στο CD Μπορει να είναι αρχαίοι θα πρέπει να κατεβάσεις τους τελευταίους για την κάρτα. Είναι αρκετά μεγάλοι 40-50ΜΒ. Κάνε απεγκατάσταση τους παλιούς και μετά βάλε τους καινούργιους.Ο βραχυκυκλωτής πρέπει να είναι για επιλογή PAL/SECAM (PAL πρέπει να είναι για Ελλάδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Οκτώβριος 14, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Έχω τους 5.50. Αν παίζει κάνα link για πιο καινούργιους είναι ευπρόσδεκτο!Το Jumperάκι δεν έχει πουθενά reference για το τι κάνει. Είναι της μορφής. .. . .Το βρήκα με το βραχυκυκλωτή στα πάνω δυο pins. Γιαυτό ρωτάω αν έχρι κάποιος την κάρτα να δει και να μου πει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.