Alexisferos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2006 παιδιά έχω κάτι μέρες που ψάχνω αγώγιμο μαρκαδοράκι να κάνω αυτό εδώ το mod.http://sg.vr-zone.com/?i=3931 το θέμα είμαι ότι όπως και να το ζητήσω δεν μπορούν να καταλάβουν στο χωριο που ζω τι θέλω... το ποιο κοντινό που βρήκα είναι κάτι σαν lak αγώγιμο σαν αυτό για τα για νύχια και μου λένε κάνει την ίδια δουλειά.αλλα στο forum λένε ότι είναι καλύτερα με μαρκαδόρομήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως να ζητήσω το μαρκαδοράκι και που το βρίσκουμε..????και αν είναι κανεις από την ήπειρο θα ήθελα να μου πει αν υπάρχει στην περιοχή μας
schumifer Οκτώβριος 13, 2006 #2 Οκτώβριος 13, 2006 Εγώ όταν έφαγα όλη την ΑΘήνα διαπίστωσα ότι ΔΕΝ υπάρχει τετοιο πράγμα. ΤΟ κοντινότερο σε αυτό είναι το rear deffoger repair kit ή ελληνιστί, πακέτο επισκευής αντιστάσεων του πίσω παρμπρίζ. Στην ουσία δεν είναι τίποτα παραπάνω από λίγα ml αγώγιμης ουσίαας σε υγρή μορφή και ένα πολύ λεπτό πινέλο. Εγώ τα είχα βρει στο Alex Pak
Alexisferos Οκτώβριος 14, 2006 Author #3 Οκτώβριος 14, 2006 Εγώ όταν έφαγα όλη την ΑΘήνα διαπίστωσα ότι ΔΕΝ υπάρχει τετοιο πράγμα. ΤΟ κοντινότερο σε αυτό είναι το rear deffoger repair kit ή ελληνιστί, πακέτο επισκευής αντιστάσεων του πίσω παρμπρίζ. Στην ουσία δεν είναι τίποτα παραπάνω από λίγα ml αγώγιμης ουσίαας σε υγρή μορφή και ένα πολύ λεπτό πινέλο. Εγώ τα είχα βρει στο Alex Pakoxiiiiiiii μην μου λες τέτοια..θα το ψάξω αχ ελλάδα πάλι με χαλάς αλλα εγώ σε αγαπώ και δεν σε παρατώ
tristeno1416003162 Οκτώβριος 14, 2006 #4 Οκτώβριος 14, 2006 Αν έχεις καλά μάτια μπορείς να το κάνεις με πολύ λεπτό χάλκινο σύρμα. Κόψε ένα μικρό κομμάτι (3-4χιλ) διαμόρφωσέ το σαν υ και βάλτο στις αντίστοιχες τρύπες στο socket.
Alexisferos Οκτώβριος 14, 2006 Author #5 Οκτώβριος 14, 2006 μωρέ καλά ματια έχω σταθερά χερια δεν έχω.άσε που το συρματάκι σε όλα αυτά τα ποδαράκια μου ακούγεται ποιο επικίνδυνο.
tristeno1416003162 Οκτώβριος 14, 2006 #6 Οκτώβριος 14, 2006 Το σύρμα θα μπει στο socket. Είναι σίγουρα λιγότερο επικίνδυνο για τον απλό λόγο ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί ή να επεκταθεί σε γειτονικές ακίδες και είναι εντελώς αναστρέψιμο (δεν φαίνεται απολύτως τίποτα στην CPU).
Alexisferos Οκτώβριος 14, 2006 Author #7 Οκτώβριος 14, 2006 Το σύρμα θα μπει στο socket. Είναι σίγουρα λιγότερο επικίνδυνο για τον απλό λόγο ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί ή να επεκταθεί σε γειτονικές ακίδες και είναι εντελώς αναστρέψιμο (δεν φαίνεται απολύτως τίποτα στην CPU).συγγνώμη φιλε δεν κατάλαβες σε τι socket θέλω να το κάνω. δεν έχει τρύπες.λγά και intel.δεν πρόσεξα και εγώ το προηγούμενο post σου που λες για τις τρύπες του socket
Evolution_R Οκτώβριος 14, 2006 #8 Οκτώβριος 14, 2006 Σε αλλο site που διαβασα με τον οδηγο λεει οτι μπορεις να βρεις σε καταστηματα radio shack.Οποτε κοιτα σε καποιο καταστημα της Radio Shack ξερω σιγουρα οτι εχει ενα μεσα στα Carrefour στου Ρεντη κοντα στο Village Center.
tristeno1416003162 Οκτώβριος 14, 2006 #9 Οκτώβριος 14, 2006 Μπορεί να γίνει και με το συρματάκι αλλά δεν θα είναι τόσο απλό όσο να το βάλεις μέσα σε τρύπες στο socket. Δεν ξέρω αν κανένας έχει δοκιμάσει με κανονικό μολύβι.
Alexisferos Οκτώβριος 15, 2006 Author #11 Οκτώβριος 15, 2006 ναι το κανονικό μολύβι έχει αντίσταση και δεν κάνει.λοιπόν βρήκα κάτι παρόμοιο 5εύρα είναι σε μπουκαλάκι και το βάζεις με πινέλο. μου λένε ότι κάνει την ίδια δουλειά.έκανα και ένα post στο vr-zone να δω αν κάνει αυτό (στο μπουκαλάκι)είμαι από θες/πρωτιά-ήπειρος ρε παιδιά κάτι εδώ γύρο δεν έχει.grrrrrredit:το πρόβλημα λύθηκε.τελικά το μπουκαλάκι που βρήκα κάνει την ίδια δουλειά με τον μαρκαδόρο.ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους.φωτόάντε με ευκαιρία να κάνω και το mod
varelasj Οκτώβριος 15, 2006 #12 Οκτώβριος 15, 2006 Ναι σου κανει ανετα αυτο. Εδω στο καταστημα ηλεκτρονικων ασημοκολα το ειχα ζητησει. Βεβαια αφου το ανοιξεις αν κανεις να το χρησιμοποιησεις αρκετο καιρο μην ξαφνιαστεις αν το ανοιγεις καποια μερα και δεν βρεις τπτ μεσα .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.