kots Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 ψάχνω ρυθμιστές ανεμιστήρων (3,5 ιντσών) με μπλε λεντάκι.αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην χρειάζονται ψύκτρα (είναι μερικά μοντέλα που έχουν πυκνωτή και θερμαίνετε) και να έχουν λεντάκι.ξέρετε κανένα ονλινε μαγαζί που να έχει? δώστε μου κάποιο λινκ.πως λέγονται στα αγγλικά αυτές οι συσκευές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Ιανουάριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Λέγονται reobus, ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Φεβρουάριος 14, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 παιδιά έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω. υπάρχει πρόβλημα.στην αρχή είπα, εντάξει θα βρω με τον καιρό αλλά δεν υπάρχει τίποτα πουθενά.ούτε στο ebay βρήκα κάτι. ξέρει κανείς σας κάτι συγκεκριμένο? κατά προτίμηση από online μαγαζί στην ελλάδα.θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν μου δίνατε κατευθείαν λινκ από το προιον.τα παραπάνω λινκ δεν λένε κάτι. ή εγώ δεν βλέπω καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 To link του yaputzis έχει 19 προϊόντα, ΚΑΙ τα 19 είναι αυτό που ζητάς και σχεδόν τα μισά απ'αυτά είναι και 3.5άρια. Τι ακριβώς εννοείς όταν λες "κατευθείαν λινκ από το προιον" ; (βρε μήπως θες να στα παραγγείλουμε κι ολας; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αυτό έχω εγώ και είναι άψογο, είναι το Vantec Nexus NXP-205 Silver 38.00 από Chckmate (το λινκ που σου έδωσα): Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 επισης υπαρχει και το vantec 305 το οποιο κλεινει τελειως τους ανεμιστηρες (πολυ καλο ε??)η διαφορα με το 205 ειναι οτι εχει και υποδοχη για 2 cold cathodes και οτι ελεγχει 3 ανεμιστηρες αντι για 4 -λιγο ενοχλει αφου σε ενα καναλι εχω συνδεμενους 2 80ριδες και τους σηκωνει ανετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos επισης υπαρχει και το vantec 305 το οποιο κλεινει τελειως τους ανεμιστηρες (πολυ καλο ε??)η διαφορα με το 205 ειναι οτι εχει και υποδοχη για 2 cold cathodes και οτι ελεγχει 3 ανεμιστηρες αντι για 4 -λιγο ενοχλει αφου σε ενα καναλι εχω συνδεμενους 2 80ριδες και τους σηκωνει ανετα Ακουγεται πολυ καλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.