apotsi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2006 Έστησα κι εγώ λοιπόν το τερατάκι μου που αποτελείται από τα παρακάτω:INTEL E6600 DUAL COREASUS P5W DH Deluxe (BIOS 1407)Supertalent 2GB Kit DDR2-800 (2x 1GB)ASUS EAX 1900XT (ATI X1900XT) 512MB PCI-eFORTRON EPSILON 700 PSUΤο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν βλέπω πουθενά στο device manager το Wireless ώστε να του κάνω install/upgrade driver. Ούτε το πρόγραμμα εγκατάστασης της ASUS (WiFi AP-Solo) το βλέπει. Σαν να μην υπάρχει.Έτρεξα και ένα utility που έχει η ASUS στο site της που λέγεται Realtek Updata EEPROM Utility, όπως αναφέρει εδώ (WiFi Module cannot detect any Access Point), αλλά δεν...Κατά τ' άλλα, το μηχάνημα πάει σφαίρα. Ακόμα δεν έχει γίνει κανένα OCing. Λειτουργικό Windows XP SP2, Catalyst 6.9, Intel Chipset Drivers.Καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Οκτώβριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 To wireless ειναι πανω σε ενα εσωτερικο USB μπες στο BIOS και κοιτα στα USB αν ειναι και τα 8 USB ports enabled....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Οκτώβριος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Αλήθεια λες...; Έχω κάνει disable τα 4 ports. Δεν ήξερα ότι είναι USB...Με κούφανες τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 ...και τελικά ? ....όλα ΟΚ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Οκτώβριος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 ωραίο συστηματάκι, μεγειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Οκτώβριος 13, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 @ IndianaΕυχαριστώ πολύ, φίλε... Είναι αλήθεια αστέρι.Μόλις γύρισα σπίτι, και αυτή τη στιγμή σας γράφω μέσα από το WiFi.Ήταν πράγματι αυτό που πολύ σωστά μου υπέδειξε ο ΘΕΟΣ Thorlite !!!Απλά, επειδή έχω μία συνήθεια μόλις ανοίγω ένα PC, να μπαίνω στο BIOS και να απενεργοποιώ συσκευές που δεν χρησιμοποιώ και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω (σειριακές, παράλληλες, έξτρα USB ports), εεε, γι' αυτό το λόγο την πάτησα.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ THORLITE !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Οκτώβριος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 LOL Τhanks για τα καλα λογια και χαιρομαι που το λυσες το προβλημα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.