Lotv Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Έχω ένα mb asus με chipset nforce 4 4x το οποίο στο northbridge έχει ψύχτρα με ανεμιστηράκι. Προκαλεί αρκετή φασαρία-πονοκέφαλο και θέλω να την αντικαταστήσω με παθητική.Έχω scrap μια παθητική απο northbridge από το προηγούμενο mb που ήταν msi με via k8m800 chipset. Τσιγγουνεύομαι λίγο να αγοράσω αυτές που πουλάει η zalman με μερικά ευρώ... μπορώ άραγε να χρησιμοποιήσω αυτήν που έχω ή το τσιπ τις VIΑ θερμαινόταν πολύ λιγότερο από αυτό που έχω τώρα και θα έχω υπερθέρμανση? Δε χρησιμοποιώ πάντως onboard graphics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis131442169172 Οκτώβριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Φιλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα, παρε μια zalman παθητικη.Σιγα τωρα τα λεφτα που θα δωσεις τοσα δεινεις δεξια αριστερα εδω μου τσιγκουνευεσε ωρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Οκτώβριος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Μόνο θέλει προσοχή στο βγάλε-βγάλε, μην σπάσεις καμια γωνία του chip, όταν είναι πάνω το 1 ελατηριάκι μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capone1442169151 Οκτώβριος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Εβαλα την χρυση της Zalman, δεν πολυ εμεινα ευχαριστημενος.Ενταξει...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper1416003167 Οκτώβριος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Επειδή το αντιμετώπισα και εγώ το πρόβλημα ΕΑΝ δεν βάλεις ενεργητική ψύξη θα έχεις πρόβλημα.Το ανεμιστηράκι εκτός απο το Northbridge ψύχει λιγο (αλλα το χρειάζεται) και την γύρω περιοχή και αν δεις κατι τρελές θερμοκρασίες που χτυπούσα με παθητική θα πάθαινες πλάκα.Βρες μια απλη ψύκτρα για NB και βάλε οπωσδήποτε ανεμιστηράκι ζεσταίνεται πολυ.Αν μπορέσεις να κοτσάρεις και κανένα πιο μεγάλο φουρφουρι ακόμα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.