Chaleas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Καλημέρα και πάλι.Είχα πει ότι θέλω ένα ανεμιστηράκι για το chipset της mainboard μου και μου είχατε πει να πάρω το ζαλμάν ZM-NBF47.Λοιπόν το πήρα και τώρα λέω να το τοποθετήσω.Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?Είδα το χαρτάκι τι γραφει και για την thermal κόλα που βάζεις κτλ κτλ.Αλλα εκτος τα κλασικά που γραφουν τα χαρτάκια πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο?Να ξεκινήσω η ου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Οκτώβριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 μπα δεν εχεις κατι αλλο.ξεκινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaleas Οκτώβριος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 μπα δεν εχεις κατι αλλο.ξεκινα.Αφοβα δηλαδή??? Δεν θα κάνω καμια πατάτα e???Να στε καλά λοιπόν και καλή μου τύχη.Αν δεν πω ξανά ευχαριστώ τότε θα είμαι σε κανένα μαγαζί και θα ψάχνω για pc. :082: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Οκτώβριος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 τι πατατα να κανεις ρε συ?βαζεις παστα,βαζεις την ψυκτρα και τελος.ΥΓ.το "γιωργος τη." ηταν απαιχτο...:112: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaleas Οκτώβριος 12, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 OK! Το έκανα.Μου κανε κάτι μυστήρια βεβαια όταν πήγα να ανοίξω το pc, όπως κάτι mpiiiiiiiiiiiip mpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip κτλ κτλ αλλα τελικά μάλλον κούνησα τις μνήμες και "γιαυτο".Τι φύσηξα κι όλα ok μετά.Να στε καλά παίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.