Jump to content

Καιρός για Χ2

tsif

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ηρθε ο καιρός να κάνω ένα βηματάκι σε Χ2 .......αλλάζοντας mobo ram cpu

Εχώ δεί μια μια ματιά mobo :mobo RAM CPUγια core2duo

και για ΑΜ2 cpu mobo με τις ιδιες μνήμες

Σε τί σύστημα να πάω ?? Εχουν μεγάλες διαφορές ??

Τυχόν συμβουλές για διαφορετικά κομμάτια ευπρόσδεκτες το όριο είναι περίπου τα 510 520 Ε :098: :098: δεν θα ήθελα να ξεφύγω γιατί θα πέσει ΞΥΛΟ :079: :079:

Aν ειναι να πας σε χ2 αυτην την εποχη πλεον μονοδρομος ειναι oι core2duo!

Εχουν μεγαλες διαφορες σε σχεση με τους αντιστοιχους amd!

Tωρα οπως θα πουνε και αλλοι καλυτερα να πας για core2duo παντα σε καποια μητρικη οπως asus!

Και επειδη τα μοντελα τους δεν τα κατεχω καλα καλυτερα να πουν αλλα ατομα απο εδω!

Μνημες πιστευω πως ειναι καλες αυτες που εχεις επιλεξει!

Γιατι δεν ψαχνεις να παρεις εναν Χ2 για 939,δεν νομιζω να θες κατι αλλο πανω στο συστηματακι σου μια χαρα το βλεπω.Θα σου ρθει πολυ πιο φτηνα.

Οπως προείπαν με εναν ΜΤΧ χ2 η και καινουριο είσαι just.,

Αν πάς για core 2 duo καλές επιλογές έκανες . Μονη παρατήρηση επειδή οι ddr2 καβαλήσαν καλάμι [ακα αυτες που δείχνεις κόστιζαν 110-120~e στο e-shop οχι πολύ κανα μήνα πριν] ψάξε για 2Χ512 kingston να γράφουν πάνω elpida . Θα πάνε αν οχι καλύτερα το ίδιο με αυτες που δείχνεις. Και θα σου έρθουν κανα 100ρι σύνολο [οι μνήμες]

Αν δεν σε ενδιαφέρει το o/c πάρε αυτήν έναν 6300/6400 και ένα ζευγάρι ddr μνήμες. Δεν υπάρχει πολλή διαφορά στις επιδόσεις σε σχέση με τις ddr2 σε αυτή τη mobo τουλάχιστον

Εγώ πάντως καθάρισα με ένα X2 σε 939 και δεν θα δώσω άλλα πρός το παρόν. Με αυτό το σύστημα πιστεύω ότι θα την παλέψω για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμη. Το θέμα είναι αν αποφασίσεις για Χ2 σε 939 που θα τον βρείς;

Η αναβάθμιση γίνετε γιατί πουλάω το pc μου στα 300Ε μαζί με κάτι άλλα περιφεριακά οπότε το κόστος της αναβάθμισης θα πάει στα 150-220 Ε

Τελικά θα πάω σε conroe.Λίγο ψάξιμο στις μνημούλες μάλλον σε 1g stick (για να πάω σε 2Χ1 αργότερα) και στο mobo.. και είμαι έτοιμος Η αναβάθμιση θα πρέπει να γίνει μέσα σε 10 μέρες οποσδήποτε για να μη μείνω χωρίς PC !!!!!!!!!!!!!! λίγη βοήθεια pls

κοιτα αμα παρεις 1gb stick υπαρχε μετα πιθανοτητα αμα αργησεις να μην βρεις αλλο παρομιο stick και να μην μπορεις να κανεις dual channel.

Επεξεργαστης ο 6300 mobo την Asus P2B-D και την μνημη μου θες

περιπου βγαινει 480 στο πολυ περιπου ομως.....

']Οπως προείπαν με εναν ΜΤΧ χ2 η και καινουριο είσαι just.' date='

Αν πάς για core 2 duo καλές επιλογές έκανες . Μονη παρατήρηση επειδή οι ddr2 καβαλήσαν καλάμι [ακα αυτες που δείχνεις κόστιζαν 110-120~e στο e-shop οχι πολύ κανα μήνα πριν'] ψάξε για 2Χ512 kingston να γράφουν πάνω elpida . Θα πάνε αν οχι καλύτερα το ίδιο με αυτες που δείχνεις. Και θα σου έρθουν κανα 100ρι σύνολο [οι μνήμες]

Δεν βρίσκω τις μνήμες που μου λες πουθενα.ακτός κι αν λές αυτήν .... αν μπορείς να γίνεις λιγάκι συγγεκριμένος θα ήταν καλύτερα.

Κάτι ακόμα

1)αξίζει τα 40 Ε παραπάνω ο 6400 από τον 6300 ???? δεν θα τον φτάσει με λίγο o/c ??

2)Καλύτερα 2Χ512 (για DUAL) ή 1G με προοπτική ότι αργότερα θα πάω στα 4Χ512 ή 2Χ1 αντίστοιχα..

κοιτα αμα παρεις 1gb stick υπαρχε μετα πιθανοτητα αμα αργησεις να μην βρεις αλλο παρομιο stick και να μην μπορεις να κανεις dual channel.

Επεξεργαστης ο 6300 mobo την Asus P2B-D και την μνημη μου θες

περιπου βγαινει 480 στο πολυ περιπου ομως.....

Μπορείς να μου πεις που βρίκες αυτήν την μητρική ?

Δεν βρίσκω τις μνήμες που μου λες πουθενα.ακτός κι αν λές αυτήν .... αν μπορείς να γίνεις λιγάκι συγγεκριμένος θα ήταν καλύτερα.

Κάτι ακόμα

1)αξίζει τα 40 Ε παραπάνω ο 6400 από τον 6300 ???? δεν θα τον φτάσει με λίγο o/c ??

2)Καλύτερα 2Χ512 (για DUAL) ή 1G με προοπτική ότι αργότερα θα πάω στα 4Χ512 ή 2Χ1 αντίστοιχα..

Aυτήν την μνήμη ναι . Να γράφει πάνω στα chipakia http://www.yuanlei.com/hardware/docs/ddr2_5.jpg αυτό. Θα τον φτάσει αλλά και πάλι ο 6400 θα πάει παραπάνω οπως και ναχει 3-3.5g θα τα φτάσεις και με τον 6300 [αν δεν σε κόβει mobo η rams., Καλύτερα 2Χ512 πιστευω και να προσθέσεις αλλα 2Χ512 οταν θές . Να έχεις dual channel απο την αρχή.

Ναι την P5B-D εννοσουσα ασε που ειναι πιο ευκολη για να κανεις o/c, ετσι μου ειπαν τουλαχιστον, κατα την γνωμη μου καλητερα να δωσεις 40ε να παρεις μια ψυχτρα για να ανεβασεις πιο πολυ ;):051: :051:

']Aυτήν την μνήμη ναι . Να γράφει πάνω στα chipakia http://www.yuanlei.com/hardware/docs/ddr2_5.jpg αυτό. Θα τον φτάσει αλλά και πάλι ο 6400 θα πάει παραπάνω οπως και ναχει 3-3.5g θα τα φτάσεις και με τον 6300 [αν δεν σε κόβει mobo η rams.' date= Καλύτερα 2Χ512 πιστευω και να προσθέσεις αλλα 2Χ512 οταν θές . Να έχεις dual channel απο την αρχή.

συγνωμη ρε atari αλλα τα 3-3,5 με τον 6300 πως στο καλο τα σιμπερανες και με μαμα ψυκτρα??

Τελικά κατέληξα στο MSI P965 NEO F , στον 6300 και σε 2Χ512 667ΗZ με προοπτική για 4Χ512 στο μέλλον .

Ελπίζω να γίνει καλό συστηματάκι :012: και να καταλάβω διαφορά...................

έστω και λίγη :098: :098: :098:

Τιμούλα στα 442 Ε λιγότερο απο 150 Ε (εντός προηπολογισμού ) :041: :041:

μια χαρά με κόβω !!!:111:

συγνωμη ρε atari αλλα τα 3-3,5 με τον 6300 πως στο καλο τα σιμπερανες και με μαμα ψυκτρα??

O δικός μου τόσο κάνει [3.5] του ea6gka το ίδιο , του Sln λίγο πιο κάτω . Αν θυμηθώ και κανέναν άλλον θα σου πώ. [αν και τώρα που το σκέφτομαι κάτω απο 3.2 δεν έχω δει κανέναν ακόμη.]

εγω δεν ειμαι με μαμα ψυκτρα γιατι τον πηρα ΟΕΜ . του πατερα μου ομως κανει 3500 με μαμα ψυκτρα και ειναι και κρυα , περιεργα πραματα indeed

Εντάξει ουτε εγώ ειμαι με μαμα ψύκτρα ειμαι με νερό . Αλλά πόσο να δίνει το νερό 50-100-150 ? mhz . 1ghz δεν νομίζω να δίνει πάντως . Βασικά οι πιό πολλοί με 6300 ειμαστε limited απο μνημες η απο mobo . Τι σου επιφυλάσει αυτή η ζωή ε ?

']Εντάξει ουτε εγώ ειμαι με μαμα ψύκτρα ειμαι με νερό . Αλλά πόσο να δίνει το νερό 50-100-150 ? mhz . 1ghz δεν νομίζω να δίνει πάντως . Βασικά οι πιό πολλοί με 6300 ειμαστε limited απο μνημες η απο mobo . Τι σου επιφυλάσει αυτή η ζωή ε ?

Τι μνήμες και mobo δηλαδή έχεις ???

Πάντος και στα 3-3,3 να φτάσω με αυτά που αποφάσισια θα είμαι οκ:045:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.