Jump to content

κατεσκευη w/c....

alkis131442169172

Recommended Posts

Γεια σας παιδια! Καλως σας βρικα!

Μπαινω αμεσως στο θεμα..

εχω intel dual core 830 3.0ghz 90nm, οπως καταλαβατε εχω ενα καλοριφερ...lol

Και θελω να βαλω νερακι για να του κανω για λιγο o/c...:o

Πανω κατω ξερω τι πρεπει να παρω, ΑΛΛΑ θελω να φτιαξω εγω το ψυγειο (να παρω μωρε απο καμια μηχανη η αυ/το) και χρειαζομαι την βοηθεια σας.

τι να του κανω να ειναι σαν κανονικο ψηγειο w/c??

Πιστευω οτι σιγουρα καποιος απο εσας εχειο κανει το ιδιο πανω κατω και ζηταω την υπερπολυτιμη συμβουλη σας.

Mπορεις να βρεις σε καταστημα με υδραυλικα ειδη. Επισης ριξε μια ματια στον οδηγο που υπαρχει οπως και μια ματια εκει που εχει φωτο απο διαφορες υδροψυξης διαφορων χρηστων του forum. Κοιτα πχ τα ψυγεια εκει και θα καταλαβεις τι ειναι ρακορ. Πχ στον κηπο σου εξω στη βρυση για να συνδεσεις το λαστιχο πανω στη βρυση δεν εχει ενα μεταλικο στρογγυλο το οποιο μπαινει μεσα στο λαστιχο ? Αυτο λεγεται ρακορ. Επισης μπορεις να κοιταξεις και στο extremeshop.gr για καποιο block κλπ.

Λοιπον μετα απο καποιες ημερες ψαξιμου αποφασισα να φτιαξω εγω το ψυγειο αυριο θα παω να βρω κανενα (απο καμια μαντρα) και θελω αν γινεται να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω στο ψυγειο (μεγεθος, σχημα, πρεπει να υπαρχει καμια υποδοχη τπτ τετοιο; ). Επισης θα παρω ρακορ και λεω να παρω μιση (1/2) ιντσα.. καλα ειναι?

Ααα ξεχασα να ρωτησω με τι θα κολησω τα ρακορ...

δεν θα τα κολήσεις,με Σφιγκτηρες θα εισαι μια χαρα.

Εγω ειμαι με ψυγειο απο ford Transit που το πήρα απο μάντρα 20 ευρω

και ειμαι ευχαριστημένος.Εχω δοκιμάσει ψυγεια απο corsa και Caddet και ειναι μια χαρα.

Απλα κοιταξε να ειναι σε καλή κατάσταση(να μην έχουν σκουριασει σωλήνες ή

εχει καμια τρυπίτσα)

E αμα το παρεις απο μαντρα αναλογα το ψυγειο παντα αν εχει τπτ σωληνες ξερω γω πανω του θα πρεπει να τους κοψεις και με φλογιστρο και κωληση να κωλησεις τα ρακορ που θες. Εννοειται οτι μετα θα πρεπει να κανεις δοκιμη μην εχει καποια διαροη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.