Jump to content

νεο συστημα...

Chrisamar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας...ειναι το πρωτο μου post και θα ηθελα να ακουσω γνώμες για ένα πληρες σύστημα (και οθόνη) με περιπου 1200 ευρώ...

Δεν με απασχολουν τα παιχνίδια καθόλου και θα ήθελα να συμπεριλαμβάνει και TV tuner...

Ειμαι λιγάκι εως πάρα πολυ αρχάρια οπότε η βοηθεια σας θα ήταν πολυτιμη...Ευχαριστώ...

Καλωσήρθες στο site! Είπες 1200 ευρώ, θες tv tuner, αλλά δε παίζεις παιχνίδια? γνώμη μου είναι πως δίνεις πολλά λεφτά, εκτός αν σκοπεύεις να πάρεις μία πάρα πολύ καλή οθόνη.

Intel Conroe 6300 190€

7300gs 70€{και μικρότερη}

2χ1g ram 180€

Σκληρός δίσκος 60-80€

Case=50-80€{εμφανίσιμο :p}

τροφοδοτικό 60-80€

DVD WRITER/READER= 80€

μητρική 60-80€

v tuner 60-100€

και καμία 400άρα για οθόνη να υποθέσω... κάπου εκεί θα πρέπει λογικά κινηθείς... φυσικά αυτό είναι ένα σύστημα που κάνει τα πάντα, αν θες να φυλάξεις αρκετά λεφτά στην άκρη, είτε θα ρίξεις τα υπόλοιπα εξαρτήματα, γιατί ο conroe είναι πολύ καλός, είτε θα βγάλεις τον conroe και θα πας στους πιο φθηνούς της amd, που μάλλον θα σου είναι υπεραρκετοί έτσι και αλλιώς...

αλλά οι υπόλοιποι θα σου έχουν έτοιμες καλές συνθέσεις οπότε περίμενε :)

Δινεις πολλα λεφτα που δεν χρειαζονται, εφοσον δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια μπορεις να παρεις ενα ετοιμο συστημα και να προσθεσεις καμια καρουλα tv και θα εισαι super! ;)

Ψάξτο πολύ... Μην πας να δώσεις αμέσως 1200 ευρώ έτσι..! Αν δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις παιχνίδι, πάρε καλύτερα έναν Athlon 64 της ΑΜD

Ψάξτο πολύ... Μην πας να δώσεις αμέσως 1200 ευρώ έτσι..! Αν δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις παιχνίδι, πάρε καλύτερα έναν Athlon 64 της ΑΜD

Ειμαστε υπερβολικοι καποιες φορες νομιζω!!!!Δηλαδη αν παρει athlon 64 δεν θα μπορει να παιζει παιχνιδια;

Υποθέτω πως το παιδί αφού θέλει tv tuner θα ενδιαφέρεται και ια capturing οπότε και video enconding. Για αυτό το λόγο και επειδή παραδοσιακά η Intel είναι καλύτερη σε αυτό τον τομέα (τουλάχιστον έστι διαβάζω) καλύτερα να πάρει έναν conroe (εκτός των άλλων λόγων)...

βρηκα αυτά τι λετε?

Να ρωτησω και κατι αλλο..ολες οι μητρικες 775 εχουν συμβατοτητα με τον συγκεκριμένο cpu?

attachment.php?attachmentid=13028&stc=1&d=1161023007

post-5283-1442174482,1418_thumb.jpg

Κάρτα γραφικών καθόλου ???????

Δεν νομίζω να σε "φτάσει" η on board.....

καλα τα σχολια σας αλλα δεν με βοηθατε...ψιλοβιαζομαι ειναι η αληθεια και ξεχασα να αναφερω οτι με βολευει να τα αγορασω κυριως απο το eshop....

αν διαβασεις Tsif δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια και θελω μια καρτα ισα ισα να βλεπω καμια ταινια..φτανει η onboard?

Ειμαστε υπερβολικοι καποιες φορες νομιζω!!!!Δηλαδη αν παρει athlon 64 δεν θα μπορει να παιζει παιχνιδια;

Μπορείς δηλαδή με επεξεργαστή (3200+ π.χ. που έχει το e-shop) και κάρτα των 70ε να παίξεις παιχνίδι (λέω να παίξεις);

Απ'ότι βλέπω δεν την νοιάζει και γι'αυτό λέω Athlon 64 στα 90 ευρώ νομίζω από e-shop... Δεν είναι λίγα τα 100 ευρώ διαφορά! Εσύ δηλαδή τι προτείνεις; Sempron? :103:

ωραίο το σχόλιο του yo_rover, αλλά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν παιδιά να απαντήσουν, και σίγουρα δε μιλάω για μένα :112:

η δικιά μου εκδοχή στο attachement, δε πα να πάρεις ότι επεξεργαστή θέλεις, 1 γίγα μνήμη οπωσδήποτε... και πρόσθεσε και όποιο tuner θες, αλλά πάρε κανά καλό άμα είναι για να πιάσει τόπο, ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις φυσικά, αλλιώς τι να τις κάνεις τις εγγραφές και τους παπάδες που θα κάνει...

πάντως πραγματικά για αυτά που θες είναι πολλά αυτά που παίρνεις, αλλά θες και e-shop, το οποίο δεν έχει και την ποικιλία τη τρομερή από cpu αυτή την εποχή... κατά τη γνώμη μου με ένα ahlon 64 3800+ am2 και μια φθηνή am2 μητρική στα 100 ευρώ, τη δουλειά σου την κάνεις

post-1741-1442174482,8367_thumb.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.