loner Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2006 Εχω παρατηρησει οτι οταν κανω αντιγραφη απο DVD σε DVD η γραφω οτιδηποτε σε dvd απο τον σκληρο (χρησιμοποιω το Νero 6.3), το buffer level ανεβοκατεβαινει ασταματητα, με αποτελεσμα να καθυστερει η εγγραφη. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Στο liteon που εχω στον αλλο υπολογιστη δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Τα προγραμματα που ξεκινανε μαζι με τα windows τα κλεινω αλλα και παλι δεν γινεται τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Περα απο το software δοκιμασε να αλλαξεις καμια καλωδιοτενια. Επισης και στο αλλο μηχανημα το 6,3 Nero εχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Οκτώβριος 11, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Στον αλλο εχω και εκει το 6.3. Σκεφτομαι μηπως παιζει καμια ασυμβατοτητα με τα that's που χρησιμοποιω, γιατι κατι αλλα δισκακια (cd) απο το Πλαισιο τα γραφει κανονικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper1416003167 Οκτώβριος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Κοιτα να πας στο cdfreaks να βάλεις το τελευταίο firmware (ενα μυστήριο 1.21 αν θυμάμαι ) να βρεις σχετικά την υγειά σου.Δυστυχώς το συγκεκριμένο NEC είναι καρα μούφα μια εντελώς αποτυχημένη αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Εχω παρατηρησει οτι οταν κανω αντιγραφη απο DVD σε DVD η γραφω οτιδηποτε σε dvd απο τον σκληρο (χρησιμοποιω το Νero 6.3), το buffer level ανεβοκατεβαινει ασταματητα, με αποτελεσμα να καθυστερει η εγγραφη. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Στο liteon που εχω στον αλλο υπολογιστη δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Τα προγραμματα που ξεκινανε μαζι με τα windows τα κλεινω αλλα και παλι δεν γινεται τιποτα....DMA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.