varelasj Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2006 Οπως ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ μου οτι καποια στιγμη θα προβω σε αγορα των συγκεκριμενων media αυτη η στιγμη εφτασε :038: ! Μολις εγραψα το 1ο δισκακι και το scan ειναι το ακολουθο. Απο τα καλυτερα θα ελεγα σε οσα DL εχω δοκιμασει για να μην πω το καλυτερο! Μοre scans to come μολις γραψω και τα υπολοιπα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Η τιμη του?και απο που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 10, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 2.9e το δισκακι απο το burn-out στη Σολωμου αν και τοσο εχει και στο mediacenter 10αδα πηρα εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 11, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Nα και το 2ο δισκακι που εγραψα σημερα... Ακομα καλυτερο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mads00n Οκτώβριος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Πολύ καλά αποτελέσματα! Επειδή με ενδιαφέρει η περίπτωση, θα ήθελα να ξέρω τα εξής: Σε τι ταχύτητα γράφτηκαν αυτά τα δισκάκια; Με ποιο DVD-Recorder και ποιο firmware έχει το DVD-Recorder; Και κάτι ακόμη: Το μηχανήμα είναι ολοκαίνουργιο, ελαφρώς ή πολύ χρησιμοποιημένο; Αν είναι ελαφρώς ή πολύ χρησιμοποιημένο, περίπου πόσα cd/dvd έχει γράψει μέχρι τώρα; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 11, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Nα και το 3ο που μολις εγραψα. Η ταχυτητα εγγραφης ειναι 2.4x (αν και στο cdfreaks ειχα δει καπου να τα γραφουν σε 8χ) Το recorder ειναι αυτο που φενεται και στις φωτο οπως και το firmware επισης (LS0W). Απο δισκακια εχει γραψει καμποσα δε μπορω να πω ομως οτι το εχω λιωσει σαν τον Κωστα (ThorLite) που εγραψε καμια εκατοστη δισκακια σε μια μερα . Τωρα το ποσα δε μπορω να το προσδιορισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mads00n Οκτώβριος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Και το 3ο ακόμη καλύτερο! Η ταχυτητα εγγραφης ειναι 2.4x (αν και στο cdfreaks ειχα δει καπου να τα γραφουν σε 8χ) Το recorder ειναι αυτο που φενεται και στις φωτο οπως και το firmware επισης (LS0W). Απο δισκακια εχει γραψει καμποσα δε μπορω να πω ομως οτι το εχω λιωσει σαν τον Κωστα (ThorLite) που εγραψε καμια εκατοστη δισκακια σε μια μερα . Τωρα το ποσα δε μπορω να το προσδιορισω...ΟΚ, ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 12, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Αλλο ενα δισκακι που εκαψα σημερα κι αυτο αψογο. 4/4 τελεια μεχρι στιγμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 12, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Αντε παρτε ενα ακομα μιας και εχω παρει φορα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Οκτώβριος 12, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Και εγω εχω καψει (και για τους ιδιους λογους μαλλον , λολ! ) αρκετα verbatim dual layer +r με ελαφρως καλυτερα αποτελεσματα απο Plextor 716aΚαπου τα εχω αποθηκευμενα,αλλα δεν τα βρισκω !Οταν τα βρω θα τα ποσταρω ή θα σκαναρω ενα απο αυτα που εχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrylos Οκτώβριος 14, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Και εγω εχω καψει (και για τους ιδιους λογους μαλλον , λολ! ) αρκετα verbatim dual layer +r με ελαφρως καλυτερα αποτελεσματα απο Plextor 716aΚαπου τα εχω αποθηκευμενα,αλλα δεν τα βρισκω ! Οταν τα βρω θα τα ποσταρω ή θα σκαναρω ενα απο αυτα που εχω! Με το 716Α ? Εισαι σιγουρος? Και εγω ειχα καψει 6-7 verbatim DL με το 716A, και μονο 1-2 βγηκαν αρκετα καλα. Μετα εφαγε σουτ το plextor, και με το Pioneer 111D @ 111L 8.26 , εχω καψει γυρω στα 25 verbatim και τα 22 ηταν τελεια, στα αλλα 3 μετα βιας που ανεβαζε σε 1-2 σημεια 5 PIF. Εα εχω και ολα τα scans αποθηκευμενα, αμα βρω χρονο θα τα ανεβασω εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 14, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Ελα τωρα Κωστα αμα βρεις χρονο ! Νομιζω τελειωσες με την εξεταστικη σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.