akamarinos1442169139 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2006 την παρασκευη που μας περασε γυρναω απο την δουλεια ανοιγω το pc μου αλλα .... τπτδουλευαν τα αναμιστηρακια αλλα τπττελως παντων μετα απο μια λαθως διαγνωση παω και αγοραζω καινουργιο μοβοαγορασα το abit AN8-32xτο στηνω και beep beep oxi antixriste τελικα υπηρχε καμενη μνημη στο pc:013: τσαμπα τα λεφτα της μοβο παω την ram για rmaτο στηνω με την vga στην κατω pci-exress θυρα για να ειναι πιο ανετα τα πραγματα μεσα ατο κουτακικανω εγκατασταση τα windows και τρελα προβληματα π.χ. δεν εκανε εγκατασταση τους drivers gia την Vga (x800xt by ati)λες να φταει που εχω βαλει την vga στην κατω θυρα???? (λεω απο μεσα μου)η καρτα στην pci-e #1formatολα φαινοντουσαν μια χαραπηρε τους drivers για την χ800 και διαφορα αλλα προβληματακια που ειχα λυθηκανεπαιξα παιχνιδακιαprime95 12hours, super Pi 32m, memtest86 stableωραια λεωαλλα........δυστηχως δεν ειχαν τελειωσει τα προβλημματα μουkolaei to systhma οταν ανοιγω καποιον browserμετα απο το αναγκαιο re-bootmoy βγαζει το μηνυμα των windows που λεεει πως καποιο σφαλμα διμιουργηθηκε απο την χ800χτεπισης υπαρχει μια συσκευη που δεν ειναι εγκαταστημενη στο system devices, η οποια δεν ξερω ποια ειναι.εχω τους τελευταιους drivers gia thn ati, alla εχω δοκιμασει και αλλους παλιοτερουςεχω τους τελευταιους drivers gia tο chipset, alla εχω δοκιμασει και αλλους παλιοτερουςwdm drivers exω perasei gia την χ800χταν καποιος εχει κατι να προτεινει ευχαρηστω εκ των προτερων
akamarinos1442169139 Οκτώβριος 11, 2006 Author #2 Οκτώβριος 11, 2006 updateto error που μου βγαζουν τα windows leei πως καποιο προβλημα δημιουργηθηκε απο τους drivers tis atiεκαναφορματre-install ta windowsεγκατασταση μονο drivers gia το nforce4 x16den kolaei o browser-explorerκανω εγκατασταση οδηγους για την ατι 6.9κολαει ο firefox-explorerperierga pragmata:017: un-install τους drivers για την ati και παλι δεν κολαει ο browserany ideas??????????
akamarinos1442169139 Οκτώβριος 11, 2006 Author #4 Οκτώβριος 11, 2006 εχω τους τελευταιους drivers gia thn ati, alla εχω δοκιμασει και αλλους παλιοτερουςεχω τους τελευταιους drivers gia tο chipset, alla εχω δοκιμασει και αλλους παλιοτερουςwdm drivers exω perasei gia την χ800χταμα καποιος εχει παλιους drivers ενοσ χρονου ας πουμε και μπορει να μου τους στειλει στο akamaras@gmail.com , καλο θα ηταν (δεν βρισκοται πια)λες να μην ειναι οι catalyst alla kati allo ???
akamarinos1442169139 Οκτώβριος 12, 2006 Author #5 Οκτώβριος 12, 2006 μετα απο πολουσ πειραματισμουσηρθε ο nicksoti kai εδωσε την λυση στο προβλημα μουη ατι εχει βγαλει ειδικους drivers για αυτους που εχουν προβληματα συνεργασιασατι vga me nforce chipsethttp://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=22378edit ακυροκολησε μετα απο 30-45 λεπτα
nicksoti1442169068 Οκτώβριος 12, 2006 #6 Οκτώβριος 12, 2006 Άμα ήμουν τόσο @@@φαρδος με την ati και σε μένα, θα ήμουν ευτυχισμένος.Η πλάκα είναι: "please note that this driver is not supported by ATI Customer Care".Eμ βέβαια, επίσημο και να δουλεύει σωστά, δεν γίνεται. Έχουμε και ένα όνομα. Στους επίσημους, προσφέρομεν όμως 150 3dmarks παραπάνω.Άντε καλορίζικη και καλότυχη να σου βγει η μητρική.edit: ooooxιιιιιιι! φτουουου!
dimitris74 Οκτώβριος 12, 2006 #7 Οκτώβριος 12, 2006 η συσκευη ισως ειναι καποια βλακεια της asus. δοκιμασε να περασεις το ai buster
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.