Jump to content

dual bios???

d|smal

Recommended Posts

Παιδιά παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα μας..

Για το dual bios,απλά να πώ οτι είναι μια επιπλέον προστασία,οπότε δε μπορείς να κατηγορείς την gigabyte που το έχει βάλει(αν είναι δυνατόν).Ίσως να μη λειτουργεί πάντα,αλλά στο Manual αναφέρει ρητά πού θα έπρεπε να λειτουργήσει.Σε περίπτωση που είναι σφάλμα του dual bios,τότε επικοινώνησε με τη gigabyte ή ενημέρωσε τον τεχνικό.

ε το θεμα ειναι οτι αναφερει πως αν το πρωτο δεν ειναι κατεστραμενο ξεκιναει το δευτερο... δεν μου ξεκινισε κανενα... ε να μην κατηγορω τη gigabyte που δεν δουλεψε τωρα που το χρειαστηκα να κατηγορω εμενα που την εμπιστευτηκα....

Μήπως υπερβάλλεις λίγο όμως?Ποιός είπε οτι με λάθος flash bios λειτουργεί το δεύτερο?Η gigabyte?Σαφώς θα λειτουργεί σε κάποιες περιπτώσεις,αλλά όχι πάντα.Μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο όμως,επειδή η gigabyte έχει μια λειτουργία παραπάνω σε σχέση με άλλες εταιρείες..;)

α καταλαβα εισαι φαν της gigabyte κ γι αυτο τα λες.. οταν λεει corrupted bios τι εννοει??? τεσπα δεν με ικανοποιησε ποτε αυτη η μητρηκη.. πολλα απαραδεκτα πραγματα.. αυτα..

Βρε δεν είμαι fan κανενός,αλλά δε μπορώ να κατηγορώ μια εταιρεία τη στιγμή που το λάθος προέρχεται από 'μένα.Τόσο απλά..

Σαφώς μητρικές υπάρχουν και καλύτερες.Ελπίζω να μην παρεξήγησες τη θέση μου..:083:

ρε οχι απλα συζηταμε.. κ επειδη η συγγεκριμενη μητρηκη με το καλημερα αρχισε να με εκνευριζει (ασυμβατοτητα με μνημ samsung κ δεν εδειξε ποτε θερμοκρασιες συστηματος) θεωρησα πως ειναι απαραδεκτη για 200€.. ε το μονο που καμαρωνα πλεον ηταν το dual bios.. αλλα τελικα κι αυτο αχρηστο τελικα..

κ φυσικα δεν εχω σκοπο να ξαναπαρω gigabyte...

Οι περισσότερες σύγχρονες μητρικές, σε επαναφέρουν στις default ρυθμίσεις μετά από αποτυχημένο PC, χωρίς την ανάγκη 2ου bios. Καλώς λοιπόν "διαμαρτύρεται" ο φίλος, που δεν του δούλεψε, μιας και ίσως αυτό το χαρακτηριστικό να τον προσέγγισε να δώσει τα 200 ωραία του ευρώ.

RMA λοιπόν χωρίς σκέψεις και τύψεις.... στο κάτω κάτω, με τόσα updates που βγάζουν οι κατασκευαστές, και τα τόσα flashαρίσματα, το λάθος δεν είναι κάτι απίθανο. Μια διακοπή της ΔΕΗ ας πούμε, θα είχε αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα.

Οι περισσότερες σύγχρονες μητρικές, σε επαναφέρουν στις default ρυθμίσεις μετά από αποτυχημένο PC, χωρίς την ανάγκη 2ου bios. Καλώς λοιπόν "διαμαρτύρεται" ο φίλος, που δεν του δούλεψε, μιας και ίσως αυτό το χαρακτηριστικό να τον προσέγγισε να δώσει τα 200 ωραία του ευρώ.

RMA λοιπόν χωρίς σκέψεις και τύψεις.... στο κάτω κάτω, με τόσα updates που βγάζουν οι κατασκευαστές, και τα τόσα flashαρίσματα, το λάθος δεν είναι κάτι απίθανο. Μια διακοπή της ΔΕΗ ας πούμε, θα είχε αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα.

Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος,αλλά ποιά μητρική(μαζί με τη Gigabyte) σου λέει να φλασάρεις άλλο bios και να έχεις την απαίτηση να δουλεύει μετά?

Μπορεί αν γινόταν όλα αυτά που περιγράφεις μετά,η μητρική να άναβε απ'το δεύτερο Bios(ως όφειλε)..:102:

δεν φλασαρα αλλο bios.. το τελεφταιο φλασαρα το οποιο ειχα ηδη απλα εχει ενα τουλ η gigabyte που κ καλα βαζεις οτι εικονα θες για να δειχνει στο ποστ,το δοκιμασα καιι.. παπαλα. Λαθος διατυπωση εκανα στην αρχη..

H p5w dh χωρις δευτερο bios κ τετοια, κ κανονικα πηρε την εικονα που εχω βαλει αλλα κ οταν τον ανεβασα πολυ μου τα γυρισε σε default μονο του χωρις να εχει δευτερο bios. Γι αυτο διαμαρτηρομαι κ θα την παω κατευθειαν για αλλαγη μολις γυρισω απο το βαρετο ταξιδι που παω αυριο.

δεν φλασαρα αλλο bios.. το τελεφταιο φλασαρα το οποιο ειχα ηδη απλα εχει ενα τουλ η gigabyte που κ καλα βαζεις οτι εικονα θες για να δειχνει στο ποστ,το δοκιμασα καιι.. παπαλα. Λαθος διατυπωση εκανα στην αρχη..

H p5w dh χωρις δευτερο bios κ τετοια, κ κανονικα πηρε την εικονα που εχω βαλει αλλα κ οταν τον ανεβασα πολυ μου τα γυρισε σε default μονο του χωρις να εχει δευτερο bios. Γι αυτο διαμαρτηρομαι κ θα την παω κατευθειαν για αλλαγη μολις γυρισω απο το βαρετο ταξιδι που παω αυριο.

OK..τότε έχεις απόλυτο δίκιο!RMA it..:110:

σορυ δεν το ειπα απο την αρχη για να μαζεψω μερικα ποστακια ακομα :040: :040: :040:

δεν εχω κανει ποτε rma εκτος απο το ενα τ28 που ειχα παλια κ τωρα ειμαι ετοιμος να κανω 2 μαζεμενα.. ελπιζω να ειναι απλο κ να μην με ταλαιπωρησουν κ να μην κανουν 7000χρονια να μου την αλλαξουν...

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.