d|smal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2006 εκανα τη μαμακια μου κ μαλλον εβαλα λαθος bios κ τωρα δεν ανοιγει το ριμαδιαλλα εχει dual bios η μητρηκη δεν θα επρεπε να τρεξει με αυτο? μηπως υπαρχει καποιος τροπος να ανοιξει με αυτο? κριμα ειναι να παει χαμενη η μητρηκη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Οκτώβριος 10, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 μου φαινεται οτι τα παιξε πανω που θα την πουλαγα.. εψαξα στο νετ κ βρηκα οτι κανονικα επρεπε μονο του να γυρναει στο 2ο bios πραγμα που δεν μου κανει.. ουτε καν beep δεν κανει μονο αν βγαλω τις μνημες... φτου ρε ****το.. τον ηπια κανονικα τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Κανένα juperάκη δεν έχει?(Δεν είχα ποτε μητεροσανήδα με dual bios οποτε μπορεί να λέω και βλακείες..)Στίλε κανα mail στην ετερεία...μπορεί κάποιος τεχνικός να σε βοηθίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Οκτώβριος 10, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 ποπο κατι ακομα χειροτερο εγινε μου φαινετε οτι μαλλον εκαψα επεξεργαστη απο το πουθενα τον δοκιμασα σε αλλη μητρηκη κ αρχισε τα μπιπ μπιπ... ε ρε φουστη τι τραβαω.. κ εχω βαλει τον αγοραστη κ εχει παρει οθονες κ περιφεριακα κ ειναι ετοιμος.. τι κανουμε τωρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Οκτώβριος 10, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 E ΔΕΝ την παλευω μια χαρα ο επεξεργαστης παπαλα η μητρηκη.. dual bios κ βλακειες.. στα τσακιδια η gigabyte κ δεν την ξαναπλισιαζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 [Ακολουθεί διαφήμιση..]ASUS φιλε..σταθερή αξία [διαφήμιση τέλος] Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Οκτώβριος 10, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 ενοειτε ασους κ παλι ασους... asus εχω στο κυριο μηχανημα στο αλλο εχω δλδ ειχα gigabyte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Οκτώβριος 10, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 [Ακολουθεί διαφήμιση..]ASUS φιλε..σταθερή αξία [διαφήμιση τέλος]:046::043::082: :081: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk1442169166 Οκτώβριος 10, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Προσωπικά δεν έτυχε να δουλέψω Gigabyte και dual BIOS αλλά έχω ακούσει ότι πολλές φορές το δεύτερο BIOS δεν την πάλεψε την ιστορία.Αν το chip του BIOS αποσπάται από την μητρική μπορείς να το στείλεις στη μαμά Gigabyte και να στο φλασάρουν. Οπότε όλα μέλι γάλα. :098: Κάτι τέτοιο έκανα με MSI πριν από 3 - 4 χρόνια.Τώρα αν τελικά αγοράσεις καινούρια μητρική εκτός από Asus κοίτα και καμιά MSI. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και τις δουλεύα τουλάχιστον μια 8ετία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Οκτώβριος 10, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 δεν ξεκολαει δυστηχως.... σιγα μην αγορασω μητρηκη για p4 τωρα.. εχω μια της intel με το 915.. σκυλι ειναι αυτη δεν παθαινει τπτ... αλλα δεν εχει κ τπτ πανω της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW Οκτώβριος 11, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Εχω μια Gigabyte GA-8IPE1000 για δωσιμο. Τα λαθη πληρωνονται (δυστυχως)...:039: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Οκτώβριος 11, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Μια που λέτε ότι η Asus είναι σταθερή αξία...Μόλις την Κυριακή μου τα τίναξε η Asus που έχω στο 2ο rig της υπογραφής μου (Κ8ΝΕ - Deluxe). Λίγο πριν κλείσει 2 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Οκτώβριος 11, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Xμ, ναι, η πλάκα με κάποιες gigabyte είναι ότι έχουν "software" dual bios, δηλαδή πρέπει 1α να μπουτάρει από το 1ο, για να του ορίσεις να μπουτάρει από το 2ο, να flashάρεις κλπ μεγάλη βλακεία χεχ.Να σου πω, δοκίμασε να την αφήσεις εκτός ρεύματος κάμποσο, βγάλε μπαταρίες κλπ, μήπως φιλοτιμηθεί. Η στο κάτω κάτω, άμα είναι να πεταχτεί, ξεκόλα δια της βίας το 1ο bios, μήπως μετά αναγκαστεί να ξεκινήσει από το 2ο (μπορεί να είπα μπαρούφα αλλά δεν χάνεις τίποτα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Οκτώβριος 11, 2006 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 P.S. άσε μη μου λέτε για asus, οι gigabyte πολύ σταθερότερες μητρικές συνήθως, κι ας έχω asus τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Οκτώβριος 11, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 μπα εγω πιστευω οτι επειδη ειναι μεσα στην εγγυηση μπορει να μου την αλλαξουν... κριμα ειναι να την χαλασω... οντως για να ξεκινισει το 1ο πρεπει να ξεκινισει απο το πρωτο κ μετα να πας στο δευτερο.. μονο οταν δεν ξεκινουσε απο λαθος ρυθμισεις οταν τον ανεβαζα το επεξεργαστη που κ που ξεκινουσε μαλλον απο το δευτερο κ εβαζε τις default ρυθμισεις κ ετσι γλυωνα το clear.. φοβερη δουλεια κανει to dual bios... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 11, 2006 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Καλά και εγώ όταν είπα για την ASus υπέρβαλα λίγο..Μια Abit που έχω στο 2ο pc δουλέυει πολύ καλύτερα...Στην ASus(p4p800) που έχω εγώ πριν κλέισει 2 χρονια το μηχανημα κάεικε η σειριακή θυρα (Αυτην που έμπενέ το modem του οτε..σειριακή την λένε??RJ45-JR45 η κάπως έτσι)..Φυσικά κατηγορώ το modem...Τι να πεις ..ανεξάρτητα μάρκας υπάρχει η τιμημένη "Αστοχία Υλικού" Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Οκτώβριος 11, 2006 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 μπα εγω πιστευω οτι επειδη ειναι μεσα στην εγγυηση μπορει να μου την αλλαξουν... κριμα ειναι να την χαλασω... οντως για να ξεκινισει το 1ο πρεπει να ξεκινισει απο το πρωτο κ μετα να πας στο δευτερο.. μονο οταν δεν ξεκινουσε απο λαθος ρυθμισεις οταν τον ανεβαζα το επεξεργαστη που κ που ξεκινουσε μαλλον απο το δευτερο κ εβαζε τις default ρυθμισεις κ ετσι γλυωνα το clear.. φοβερη δουλεια κανει to dual bios... Δεν υπαρχει "μπορει" να στην αλλαξουν...ΘΑ στην αλλαξουν (τωρα ιδια δε νομιζω να βρεις) Απλα μην αναφερεις flash bios κτλ....:043: :043: Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Οκτώβριος 11, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 δεν υπηρχε περιπτωση να αναφερω κατι τετοιο.. καλυτερα να μην βρω ιδια διοτι δεν τη θελω τι να την κανω?? λογικα θα παρω πιστωτικο ετσι? καπου στα 200 την ειχα παρει.. αντε γιατι θελω να παρω κατι μνημες κ ενα μεγαλο σκληρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Οκτώβριος 11, 2006 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 πάντως και γω ASUS που χω (παλιά είναι όμως - P4T-e) την έχω κοντά 5 χρόνια και είναι μια χαρά (χτύπα ξύλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Οκτώβριος 11, 2006 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Asrock rulez ρε. Και ασε την Asus να χτυπιεται για καλυτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.