Jump to content

ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Paiparas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ WATER BLOCK THΣ ZALMAN Η ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ? ΕΧΩ ΜΙΑ ASUS nVIDIA6800

Zalman φέρνει το πλαίσιο λογικά εκεί κάτι θα βρεις ρίξε και μια ματιά στο skroutz

τελικά πήρα από αγγλία από το www.quietpc.com μαζί με κάτι αλλα πραματάκια. επίσης κατάφερα να την βάλω μαζί με το προηγούμενο vga block τις ζαλμάν που είναι ασύμβατο

Mια χαρα συμβατο ηταν και το προηγουμενο, ασχετα αν δεν το λενε.

Αφου τα ποδαρακια μπαινουν σε οποιο μηκος και με οποια κληση θες, οπου θες το βαζεις.

Φαντασου οτι εγω το μεγαλο μπλοκ (που ηταν για nvidia) το εχω βαλει σε μια Χ1800

Μονο για την αποδοση ισως ειναι καλυτερα το καινουργιο μπλοκ

• 2 weeks later...

ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΡΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ZM-GWB2 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙ. ΑΡΧΙΚΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

Όχι και τόσο offtopic. Σάκη θυμάσαι το μπλοκ που μου είχες δώσει τόοοοοτεεε.....

Τώρα το χρησιμοποίησα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.