Jump to content

Νεο κουβαδάκι!! (7900GT)

Guest

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Xτυπάει το πρωϊ η πορτα, σηκώνωμαι ανοιγω και πανω που πάω να κατεβάσω καντηλι κατα παντός υπευθύνου, βλέπω στο χαλάκι ένα κουτί ταλαιπωρημένο και σκονισμένο...

attachment.php?attachmentid=12956&stc=1&d=1160435796

Το πάιρνω μέσα και για φανταστείτε τι είχε... ....αυτό που χρειαζόμουνα για να τρέχω την πασιένζα αράχνη με φουλ detail +HDR....

attachment.php?attachmentid=12957&stc=1&d=1160436011

attachment.php?attachmentid=12958&stc=1&d=1160436278

Ω, ναι τώρα τα εφφε του τερματισμού (στην πασιενζα) θα φαίνονται επιτέλους πολυχρωμα και φαντασμαγορικά...

Εννοείται πως η καρτουλα δεν έμεινε για πολή ώρα "Χουανα":063: :104:

attachment.php?attachmentid=12959&stc=1&d=1160436627

Πάντως το μανησιο κουλερ είναι πιο ησυχο από την VF900 @full rpm. Αλλα ο θορυβος είναι ανεκτός, γιατί έχω σε φουλ load 45C και χωρις να έχει στρώσει η AS5...

Αυτά....

post-1868-1442174479,5718_thumb.jpg

post-1868-1442174479,6525_thumb.jpg

post-1868-1442174479,7288_thumb.jpg

post-1868-1442174479,7936_thumb.jpg

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Nα ένα πρώτο δειλό και ταπεινό...

Sandy @2,81GHz (255X11)/ram@255 3-4-3-5-7

7900GT@550MHz core/default mem@660MHz...

και ολα τα σκ@τ@ να τρεχουν (aka antivirus etc)

attachment.php?attachmentid=12960&stc=1&d=1160439485

post-1868-1442174479,8698_thumb.jpg

Έτσι-έτσι τα benches στις 4 το πρωί έχουν άλλη γεύση....

Καλόρίζικη η κάρτα φίλε.

Όσο για την Zalman, το έχω ακούσει κι από άλλους ότι δεν είναι εντελώς αθόρυβη, εγώ μάλλον είμαι ο μόνος που δεν την ακούω καθόλου. Βέβαια 45 βαθμούς με την 1900GT ούτε στον ύπνο μου....

Πιο θορυβώδης η vf900 από την μαμίσια της Nvidia; Θα αναθεωρήσω τότε για την αγορά της. Καλορίζικη soulclaimer

Αντε ρε καλοδουλευτη και απο 'μενα.

Αν θες δοκιμασε το pinball ειναι πολυ βαρι ομως γιαυτο κοψε το antialling!

Μεγειες και απο μενα και καλοδουλευτη!

Ελπιζω να εστρωσες προσεκτικα την αγωγιμη as5 για να μην βρεθεις προ εκπληξεως...

Το reversi σε τι αναλυση το τρεχεις?

η μανισια πιο αθορυβη απο τη ζαλμαν? ανεκδοτο ετσι? που ειναι πιο αθορυβη σε 2D?

επισης φιλε τι μνημες φοραει η καρτα σου?

Ναρκαλιευτή σηκώνει ή έχει προβλήματα ασυμβατότητας ...

Κάνε test ... είναι ζήτημα ζωής και θανάτου ... :070:

Καλοδούλευτη και από μένα φίλε μου :080:

Έτσι-έτσι τα benches στις 4 το πρωί έχουν άλλη γεύση....

Nαι διότι η τετάρτη πρωινή μαζι με την πέμπτη είναι οι πιο κρύες ώρες του εικοσιτετραώρου ;)

σου βγαζει ο 3700 3dmark στα ~3 ghz με 1.4?θα τον πεταξω τον δικο μου...

Ω ναι... να ηξερα εκείνο το αγιο πλάσμα που τον διαλεξε... (υπάλληλος πλαισίου)

Ελπιζω να εστρωσες προσεκτικα την αγωγιμη as5 για να μην βρεθεις προ εκπληξεως...

Τι εννοάς ρε Μεφιστο?

η μανισια πιο αθορυβη απο τη ζαλμαν? ανεκδοτο ετσι? που ειναι πιο αθορυβη σε 2D?

επισης φιλε τι μνημες φοραει η καρτα σου?

Εντάξει οχι τρελές διαφορές αλλά εβαλα την κάρτα στην αρχη με την μανησια για αυτόν τον λόγο και μονο. Και συνηθησμένος στο βουητό της ζαλμαν τόσο καιρό μου φάνηκε πιο υσηχη η μαμα.

Οχι βέβαια σε 2Δ... μετά απο κανα 2ωρο NFS MW @1280&ολα φουλ.

Απο μνημες, samsung, ομως παραπανω λεπτομέρεις δεν είδα. Θα το κοιτάξω όμως και θα σου πώ.

Τέλος οσοι ρωτάτε για games, θα σας πώ μόνο οτι δεν είναι και πολύ καλή η καρτα τελικα, καθως στην πασιενζα με forced 16ΑF οταν εδειχνε το εφφε τερματισμου, είδα μερικά σπασίματα

Επίσης, στον ναρκαλιευτη Vista edition που δοκιμασα, μου έβγαλε μυνημα οτι δεν έχω SM4.0 και physics accelerator...

Και, σας ευχαριστώ ολους για τις ευχες.

Υ.Γ.Ποστ Γιγας....

..

Τέλος οσοι ρωτάτε για games, θα σας πώ μόνο οτι δεν είναι και πολύ καλή η καρτα τελικα, καθως στην πασιενζα με forced 16ΑF οταν εδειχνε το εφφε τερματισμου, είδα μερικά σπασίματα

Επίσης, στον ναρκαλιευτη Vista edition που δοκιμασα, μου έβγαλε μυνημα οτι δεν έχω SM4.0 και physics accelerator...

...

LOL...Μην ανχόνεσαι .. με μια 2η (SLI) θα λύσεις τα πιο πάνω προβλήματα :082:

Τι εννοάς ρε Μεφιστο?

Εγω τπτ απλα λεω οτι εχω δει να καιγονται πολλα απο βραχυκυκλωμα με παστα...με το συμπαθειο παντα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.