tanto Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Εχει αρχισει και κανει θορυβο,καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Δοκίμασε με το ati tool να ρίξεις τις στροφές..τι θερμοκρασίες έχεις?Αν θές να μπείς σε έξοδα πάρε μια πιο ποιοτική ψύκτρα,ανάλογα με την κάρτα που έχεις.Καλό θα ήταν να μας πείς και ποιά έχεις σαν πρώτο ερώτημα..:017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 επίσης και λίγο καθαρισμα εαν εχει μαζειψει σκόνη και λίιιιιιιιγο λαδοματακι το μοτερ του ισως του δωσει λίγο καιρό πριν χρειαστεί αντικατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanto Οκτώβριος 9, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 CHAINTECH G-FORCE FX-5600 XT, ενταξει οχι κατι το ιδιαιτερο και την εχω σχεδον 3 χρονια αλλα κανει μια χαρα τη δουλεια της.Θεμα σκονης δεν υπαρχει,ανοιγω το μηχανημα μαι φορα το διμηνο και το καθαριζω απο τις σκονες ενω απο θερμοκρασιες δεν ειμαι ψηλα (εχω και 3 εξτρα ανεμιστηρες στο κουτι).Μαλλον θα επιχειρησω λιγο λαδωματακι και οσο κρατησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Οκτώβριος 10, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 γκράσο η πράσινο ψιλό λάδι μηχανής κάνει καλή δουλειά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Οκτώβριος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Chaintech ε....παει κι αυτο..συνηθες φαινομενο της εν λογω εταιριας...μαλλον για αλλαγη πας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Οκτώβριος 10, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 ba δεν θα το έλεγα, εγώ έχω προϋπηρεσία σε ανεμιστηράκια από Asus Abit Μάνλι , gigabyte, Gecube, gainward. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanto Οκτώβριος 11, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις Επειδη ακομα και το λαδωμα δεν θα λυσει το προβλημαεχετε να προτεινετε καποιο ανεμιστηρα για τη καρτα? Μπορω να αλλαξω τον ανεμιστηρα της καρτας ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 11, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Aν είναι προσαρμοσμένος μαζί με το σύστημα ψύξης,τότε δυστυχώς θα πρέπει να πάρεις και καινούρια ψύκτρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanto Οκτώβριος 11, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω ανεμιστηρα.Εβαλα λιγο ειδικο σπρευ και οσο κρατησει.Η αγορα νεας καρτας ειναι θεμα χρονου.Ευχαριστω για τη βοηθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanto Οκτώβριος 13, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Τελικα μπορει να δεχθει ανεμιστηρα (βρηκα ενα της ΖΑLMAN VF-700CU).Βλεπετε επεσα θυμα ασχετου πωλητη και μονο μετα απο δικο μου ψαξιμο στο site της εταιρειας εβγαλα ακρη.Τον αγορασα για να υπαρχει αλλα προς το παρον εχω βολευτει με λιγο γρασσο.....παιδια ποτε δεν ειχα λιγοτερο θορυβο απο τον υπολογιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.