Jump to content

ANEMΙΣΤΗΡΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

tanto

Recommended Posts

Δοκίμασε με το ati tool να ρίξεις τις στροφές..τι θερμοκρασίες έχεις?

Αν θές να μπείς σε έξοδα πάρε μια πιο ποιοτική ψύκτρα,ανάλογα με την κάρτα που έχεις.Καλό θα ήταν να μας πείς και ποιά έχεις σαν πρώτο ερώτημα..:017:

επίσης και λίγο καθαρισμα εαν εχει μαζειψει σκόνη και λίιιιιιιιγο λαδοματακι το μοτερ του ισως του δωσει λίγο καιρό πριν χρειαστεί αντικατασταση.

CHAINTECH G-FORCE FX-5600 XT, ενταξει οχι κατι το ιδιαιτερο και την εχω σχεδον 3 χρονια αλλα κανει μια χαρα τη δουλεια της.Θεμα σκονης δεν υπαρχει,ανοιγω το μηχανημα μαι φορα το διμηνο και το καθαριζω απο τις σκονες ενω απο θερμοκρασιες δεν ειμαι ψηλα (εχω και 3 εξτρα ανεμιστηρες στο κουτι).Μαλλον θα επιχειρησω λιγο λαδωματακι και οσο κρατησει.

Ευχαριστω για τις απαντησεις Επειδη ακομα και το λαδωμα δεν θα λυσει το προβλημαεχετε να προτεινετε καποιο ανεμιστηρα για τη καρτα? Μπορω να αλλαξω τον ανεμιστηρα της καρτας ή οχι?

Τελικα μπορει να δεχθει ανεμιστηρα (βρηκα ενα της ΖΑLMAN VF-700CU).Βλεπετε επεσα θυμα ασχετου πωλητη και μονο μετα απο δικο μου ψαξιμο στο site της εταιρειας εβγαλα ακρη.Τον αγορασα για να υπαρχει αλλα προς το παρον εχω βολευτει με λιγο γρασσο.....παιδια ποτε δεν ειχα λιγοτερο θορυβο απο τον υπολογιστη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.