Jump to content

Belinea 102035 W

apotsi

Recommended Posts

Τήν ίδια έχω,πολύ καλή οθόνη. 2 παρατηρήσεις:

1) Στο μαύρο φόντο φαίνονται αρκετά οι λάμπες

2) Δέν έχει καλώδιο dvi οπότε φρόντισε να προμηθευτείς σε περίπτωση πουυ την αγοράσεις.

Οχι δεν εχει , αλλα νομιζω πως καμια οθονη δεν το εχει μεσα. (Σαν τους εκτυπωτες που δεν εχουν καλωδιο usb.) Οσο αφορα στα λευκα spots σε πληρη μαυρη οθονη και μενα μου το εκανε στην αρχη αλλα με το καιρο και λιγο "τριψιμο" εστρωσε.

Κάνει αν και δεν το χρειάζεται το dual link που είναι για πάρα πολύ υψηλές αναλύσεις (και με single link πάλι μια χαρά θα είσαι).

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΠΙΤΙ, ΑΝΑΜΜΕΝΗ, ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟ LAPTOP ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ....

Μέχρι τώρα, το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι είναι .... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ....

Περισσότερα αργότερα, γιατί σε λίγο έχω μάθημα....

==========================

Ξέρει κανείς πώς μπορεί να τρέξει το Dead Pixel Tester στην εξωτερική (δεύτερη) οθόνη;

Το εκτελώ, αλλά πάντα τρέχει στην πρώτη. Έκανα drag το εκτελέσιμο στην δεύτερη οθόνη, το έτρεξα από εκεί, αλλά πάλι στην πρώτη τρέχει.

==========================

Άκυρο... έπαιξα τελικά με το Dead Pixel Buddy...

Ούτε ένα pixelάκι...

Οχι δεν εχει , αλλα νομιζω πως καμια οθονη δεν το εχει μεσα. (Σαν τους εκτυπωτες που δεν εχουν καλωδιο usb.) Οσο αφορα στα λευκα spots σε πληρη μαυρη οθονη και μενα μου το εκανε στην αρχη αλλα με το καιρο και λιγο "τριψιμο" εστρωσε.

Κανείς λάθος φίλε μου εγώ που πείρα την LG FLATRON L2000C το είχε μέσα το dvi καλορίζικη και από μένα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.