Jump to content

2 κάρτες;

orenakos

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Ασχετο εντελός .. και σόρρυ για το OFF-TOPIC : Εγώ έχω μια voodoo 3 3000 η οποία φυσικά κάθετε..( ειναι για συλεκτικούς λόγους ) .. Η 3dfx έχασε γιατι προσπάθησε να βγάλει 2 πύρινες κάρτες, 2 κάρτες σε μία???δεν θυμάμαι..για βοήθα λίγο:073: :021: :104:

δυο πυρηνες σε μια καρτα, voodoo 4500, 5500 αν κανεις ενα googlarisma τηα βρεις αρκετα πραγματα

Καλησπέρα,

Εγώ πιστεύω πως το SLi (όταν δουλεύει σωστά!) από πλευράς απόδοσης αξίζει.

Πήρα 2 6600GT.

Εχω score στο 3D Mark 2005: 6050.

Μου κόστισαν και οι δύο 220 Euros.

Πιστεύετε με μία κάρτα τέτοιου κόστους θα έπιανε το PC τέτοια απόδοση;

Καλησπέρα,

Εγώ πιστεύω πως το SLi (όταν δουλεύει σωστά!) από πλευράς απόδοσης αξίζει.

Πήρα 2 6600GT.

Εχω score στο 3D Mark 2005: 6050.

Μου κόστισαν και οι δύο 220 Euros.

Πιστεύετε με μία κάρτα τέτοιου κόστους θα έπιανε το PC τέτοια απόδοση;

Αν αυτό ήταν στο 3dMark06 θα ήταν πολύ καλό σκορ.

Αλλά μια 7900GS με €240 βγάζει πολύ παραπάνω από 6000 στο 05.

Όπως και η Χ1900GT (€169) μου βγάζει περίπου 9900marks στο 05.

SLI μπορείς να στήσεις/δουλέψεις σε οποιαδήποτε μητρική θες, αρκεί να έχεις τους κατάλληλα "επεξεργασμένους" ( edited εννοώ :D ) ForceWare drivers.

Αν τους χρειαστείς τελικά ( αν και δεν βλέπω λόγο για SLI εφόσον δεν σε ενδιαφέρουν τα games... ) χτύπα ένα PM να σου στείλω την νεότερη έκδοση.

JimmyFox: Ρε man, think first... ;-)

ΔΕΝ υπήρχε η 7900 όταν τις πήρα εγώ, φυσικά και είναι πιο γρήγορη αφού έχει 256 memory bus και ταχύτερο GPU. Προφανώς μιλάω για όταν πήρα τις κάρτες όχι για τώρα. Γνωρίζεις ότι η αγορά αλλάζει ραγδαία.

Αν είχα κάνει το upgrade τώρα θα είχα πάει σε Quad SLi με δύο 6600Gt Dual GPU, και θα έβγαζα στο 3D Mark 2005 score 12.000. :-P

Επίσης η 7900GS είναι η "MX" της σειράς, και ποτέ δεν παίρνω "πετσοκομένες" κάρτες. Αν έπαιρνα 7900 θα ήταν τουλάχιστον η GT.

Υ.Γ.Βρε συ, μπας και με καταδιώκεις στο forum; :)

ΔΕΝ υπήρχε η 7900 όταν τις πήρα εγώ, φυσικά και είναι πιο γρήγορη αφού έχει 256 memory bus και ταχύτερο GPU. Προφανώς μιλάω για όταν πήρα τις κάρτες όχι για τώρα. Γνωρίζεις ότι η αγορά αλλάζει ραγδαία.

Αν είχα κάνει το upgrade τώρα θα είχα πάει σε Quad SLi με δύο 6600Gt Dual GPU, και θα έβγαζα στο 3D Mark 2005 score 12.000. :-P

Επίσης η 7900GS είναι η "MX" της σειράς, και ποτέ δεν παίρνω "πετσοκομένες" κάρτες. Αν έπαιρνα 7900 θα ήταν τουλάχιστον η GT.

H 7900 δεν βγήκε προχθες. Αλλά και πριν από αυτήν υπήρχαν οι 7800GT/GTX οι οποίες έβγαζαν πολύ καλά νούμερα για την εποχή.

Είπες οτι τις 6600GT τις πήρες και τις 2 €220. Δηλαδή €110 τη μια. Δηλαδή όχι καινούριες όταν πρωτοβγήκαν.

Αυτό που θέλω να σου δείξω είναι το setup με 2 κάρτες, δεν αντέχει. Η επόμενη γενιά καρτών είναι πολύ πιο αποδοτική με λιγότερα χρήματα και καλύτερα γραφικά.

Πόσο άραγε βγάζει στο 3dmark05 μια 7600GT η οποία κόστιζε καινούρια €200 όταν πρωτοβγήκε.

Υ.Γ. Αν σε καταδιώκω? Μπορεί. Παλιά είχα κάτι εφιάλτες με τον Candyman.... :010:

Mια επισημανση 2 *6600gt dual core δεν μπορουν να μπουν σε sli!

Επομενως ή θα ειχες δυο καρτες οπως εχεις τωρα ή θα ειχες μια dual core 6600gt!

Και τελος σε καμια περιπτωση η 7900gs δεν ειναι μια πετσοκομενη τυπου mx!

Jimmy fox: Προτρέχεις αδελφέ...

Τις 6600GT τις έχω αρκετό καιρό απλά τις πήρα φθηνότερα. Η GTX 7800 αν θυμάμαι καλά είχε περί τα 550 Euros, σωστά; Τό κόστος μετράει φυσικά..

Τεσπα..

Jimmy fox: Προτρέχεις αδελφέ...

Τις 6600GT τις έχω αρκετό καιρό απλά τις πήρα φθηνότερα. Η GTX 7800 αν θυμάμαι καλά είχε περί τα 550 Euros, σωστά; Τό κόστος μετράει φυσικά..

Τεσπα..

Και πολύ καλά έκανες και τις πήρες φθηνότερα! Αλλά αυτό γκρεμίζει το επιχείρημά σου περί κόστους. Το οτι εσύ τις πήρες και τις 2 €220 δεν σημαίνει οτι όλοι μπορούσαν να τις πάρουν τόσο.

Αμα το πάμε έτσι ξέρεις πόσο πήρα εγώ την 6800GT μου 2-3 μήνες αφού πρωτοκυκλοφόρησε? Ούτε τα μισά από αυτά που έδωσες εσύ για τις 2 6600GT!

Μια κάρτα που κοντράρει τις 2 6600GT και στο 3dmark 05 και στα παιχνίδια. Και μάλλον ήταν καλύτερη στα παιχνίδια αφού είχε 256-bit δίαυλο (έναντι 2x128bit) και 256ΜΒ DDR3 (το SLi αξιοποιεί μόνο την μισή από τη συνολική RAM).

Το ξέρω για την video ram, συμφωνώ αν και διαφορά έχει σε αναλύσεις πάνω από 1024χ768.

Εχεις δει το SLi πως παίζει σε 3D studio Max και XSI ομως? ;)

Μόνο οι Quadro αξίζουν για αυτά τα προγράματα και το SLi κατά δεύτερον. Εγώ όμως δεν θέλω Quadro.

Επίσης, δύο διάυλοι 128 ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να είναι καλύτερα από έναν 256... (είπα σε ΚΑΠΟΙΕΣ περιπτώσεις, οκ?).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.