Jump to content

Nέα, μεγάλη οθόνη αλλά ποια ΤFT?

dellman

Recommended Posts

Eπειδή έχει έρθει η ώρα να αποχωριστώ την αγαπημένη μου 959nf και θα πάω σε tft 20+. ¨Εχω δει κάποια μοντέλα αλλά θέλω να δω τις προτάσεις πρώτα.

Με ενδιαφέρει καλή χρωματική απόδοση, response time για κανένα παιχνίδι αν έχω χρόνο. Και επίσης αν έχει δουλέψει κανείς τόσο μεγάλη οθόνη tft σε επεξεργασία video (premiere Κυρίως)

Σας ακούω

• 2 weeks later...

Οντως, αν θες το top σε ποιότητα εικόνας, γωνίες θέασης κλπ. η ΕΙΖΟ είναι μονόδρομος. Ακομά και ανάμεσα σε μια EIZO και μια άλλη με το ίδιο πανελ, οι διαφορές είναι εμφανεις (και στην τιμή δυστυχώς).

Αν τελικά ψηθείς για την Philips, μπορεις να περιμένεις για την 200WP7ES που έχει καλύτερο πάνελ.

Είδα την 24αρα της ΕΙΖΟ στην έκθεση και έπαθα πλάκα! Μιλάμε πολύ μπροστά! Αλλά η τιμή της είναι πάρα πολύ υψηλή.

Οσο για τις philips, είναι μια πολύ τίμια επιλογή :)

Για τα πάνελ, σίγουρα η 200WP7ES δεν έχει ΤΝ πάνελ, αλλά ακόμα δεν έχει σκάσει μύτη πουθενά.

¨Εχει pva έχει σκάσει σε κάποιυς από rma. Καλή είναι. http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=31333

Mάλλον θα πάω για αυτή. Έχω κακομάθει με τη 959 και το ξέρω. Τα έχει όλα και συμφέρει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.