Jump to content

Προτίνετε KIT για Sata to USB / Firewire

Zakkorn

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτόμουνα να πάρω το έτοιμο πακέτο εξωτερικού σκληρού δίσκου Western Digital USB 2.0 & Firewire Combo 320GB.

Αλλά το κακό είναι πως έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Οπότε τελικά σκέφτηκα να πάρω ένα KIT και να βάλω ότι σκληρό θέλω ώστε να έχω και 5 χρόνια εγγύηση. :p

Θα ήθελα λοιπόν να μου προτίνετε, το πιο αξιόπιστο κιτ, που να δέχεται SATA σκληρό και να βγάζει σε USB 2.0 και Firewire.

Τα χρήματα δε με νοιάζουν.

:051:

Enermax και Akasa.

Βγάζουν κιτς για σκληρούς αυτοί? Δεν το ήξερα.

Μπορείς να μου δώσεις κάποιο link για να τα δω?

:024:

Μόλις τσέκαρα στα official sites και των δυο εταιρειών και είδα ότι κανένας απ'τους δυο δεν έχει αυτό που ζήτησα. (sata to USB 2.0 / Firewire)

Οπότε άλλες αξιόπιστες εταιρείες υπάρχουν?

http://www.pcw.co.uk/personal-computer-world/hardware/2163752/akasa-integral-p2-sata

Το θέμα είναι αν χρειάζεσαι πραγματικά το firewire γιατί υπάρχουν θήκες που συνδυάζουν και firewall αλλά δεν είναι τόσο ποιοτικές.

Δηλαδή πιστεύεις ότι δεν αξίζει να πάω σε combo (USB/firewire) λύση επειδή δεν υπάρχει κάτι ποιοτικό ακόμα?

Ευχαριστώ για το Link πάντως.

Για ποιά ακριβώς εφαρμογή ή hardware θα χρειαστείς σύνδεση firewire?

Δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να έχω firewire απλά θα ήθελα να έχω και εναλλακτική λύση σύνδεσης.

Πάντως αν είναι προς το παρόν να "πέσω" σε εταιρείες με όχι τόσο "καλό όνομα" στην πιάτσα λόγω του ότι οι "καλές" δεν έχουν ακόμα combo λύσεις τότε καλύτερα να πάρω κάποιο από αυτές και ας μην έχει firewire, σωστά?

Αν θέλεις Firewire όχι για κάτι συγκεκριμένο αλλά απλά για εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης μην το σκέφτεσαι καν. Δεν το χρειάζεσαι. Οπότε όλες οι παραπάνω λύσεις σε υπερκαλύπτουν.

Αν θέλεις Firewire όχι για κάτι συγκεκριμένο αλλά απλά για εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης μην το σκέφτεσαι καν. Δεν το χρειάζεσαι. Οπότε όλες οι παραπάνω λύσεις σε υπερκαλύπτουν.

Μάλλον δίκαιο έχεις.

Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως.

Μέχρι τον επόμενο μήνα πιστεύω θα πάρω κάποιο απ'τα kit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.