Jump to content

δεν ξεκιναει...

epp687

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια μολις προσφατα εστησα το καινουριο συστημα ενα cpu 6300 core 2 duo,abit ab9 pro,1gb ram,ati x1650 pro και ενα hd SATA2 Western digital 250 gb.Aφου εγιναν εγκατασταση τα ΧΡ το pc αρχισε να κανει restart απο μονου του!Οποτε ηθελε!Εκει που πηγαινα πχ να κανω install τον mozilla εκλεινε αποτομα μονο του και ξαναξεκινουσε μεχρι που τωρα δε ξεκιναει καθολου. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε οταν παταω το power να ανοιξει η mobo φαινεται να παιρνει ρευμα αλλα ουτε το τροφοδοτικο ξεκιναει(το ανεμισταρακι) ουτε και η cpu.O ανεμιστηρας της cpu γυρναει λιγο και μετα σταματαει.Μονο τα ledakia της mobo αναβουν.Στην αρχη νομισα οτι ειναι το τροφοδοτικο αλλα μετα δοκιμασα ενα αλλο και παλι τα ιδια.

Μπορειτε να με βοηθησετε????

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μήπως κάτι δεν έχεις τοποθετήσει καλά και βραχυκυκλώνει?

Η μητρική πατάει καλά?

Στην θέση σου θα τα έβγαζα όλα και θα το ξανα έστηνα.

Επίσης δοκίμασε να το ανοίξεις με μόνο τα βασικά δηλαδή σκληρό, μνήμη, τροφοδοτικό.

θα πρότεινα να το βγάλεις έκτός case και να δοκιμάσεις ΜΟΝΟ με CPU/VGA πάνω να δεις αν θα σου βγάλει error (beep) λόγω μνήμης.

Αν κάνει βάλε μια μνήμη και δες αν θα postάρει.

Αν ΔΕΝ κάνει beep καν, κοίταξε το βύσμα του τροφοδοτικού, μου έχει τύχει να έχει το board στραβό Pin και να στραβώσει Pin στο βύσμα και μετά να κάνει παλαβά.

Εμένα πιο πολύ για board μου κάνει να έχει πρόβλημα.

Καλό κουράγιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.