JRIXM8 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2006 Χτες αγόρασα έναν sata σκληρό WD 250GB και τον σύνδεσα στην μητρική αλλά δεν λέει να τον αναγνωρίσει....Μπήκα στο Bios μπας και βρω τίποτα αλλά ότι και ρυθμίσεις να άλλαζα δεν τον αναγνώριζε. Κατέβασα και από το internet κάτι drivers για sata αλλά τίποτα. Τι φταίει???
steve_m Οκτώβριος 6, 2006 #2 Οκτώβριος 6, 2006 Πήγες διαχειριση δίσκων? Απο εκει τους κανεις configure πρωτα.
TaeDoc Οκτώβριος 6, 2006 #3 Οκτώβριος 6, 2006 Οταν ακουω τετοια το πρωτο που σκεφτομαι ειναι το τζαμπερακι του δισκου. Το ρυθμισες?
backgroundman Οκτώβριος 6, 2006 #4 Οκτώβριος 6, 2006 Όταν κάνει post το bios τον βγάζει (τον αναγνωρίζει) ??Αν τον αναγνωρίζει τότε είναι πρόβλημα λειτουργικού αλλιώς άλλαξε sata απο το m/b βάλτο στο sata2 ή sata3Πες μας και τι m/b έχεις...
didicola Οκτώβριος 6, 2006 #5 Οκτώβριος 6, 2006 Πήγες διαχειριση δίσκων? Απο εκει τους κανεις configure πρωτα.συμφωνω απολυτα
JRIXM8 Οκτώβριος 6, 2006 Author #6 Οκτώβριος 6, 2006 Πήγες διαχειριση δίσκων? Απο εκει τους κανεις configure πρωτα.Δεν τον αναγνωρίζει ούτε στο post του bios... Δηλαδή είναι σαν να μην υπάρχει ο δίσκος.Οταν ακουω τετοια το πρωτο που σκεφτομαι ειναι το τζαμπερακι του δισκου. Το ρυθμισες?Όχι δεν είχε κανένα τζαμπερακι και έτσι κι αλλιώς είναι ο μόνος SATA που έχω. Ο άλλος είναι σε ATA. Η motherboard που έχω είναι μία Albatron K8M800 που παίρνει επεξεργαστή σε socket 754 και έχω την εντύπωση ότι υποστηρίζει μόνο SATA1 σκληρούς. Μήπως αν ο δικός μου είναι SATA2 και γι' αυτό υπάρχει πρόβλημα?
JRIXM8 Οκτώβριος 6, 2006 Author #7 Οκτώβριος 6, 2006 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τελικά ήταν μία ρύθμιση για τους SATA στο bios που ήταν στο disable....και έπρεπε να είναι enable...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.