subneo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2006 Δεν περνάνε 5-10 λεπτά που συνδέομαι στο ιντερνετ και μου πετάει το παρακάτω μήνυμα… Μετά από αυτό δεν έχω ιντερνετ και πρέπει να κάνω rr τον υπολογιστή.. Antivirus έχω το Kaspersy… Browser – Firefox.. Καμία ιδέα?!? Επίσης κάθε φορά που μπαίνω ιντερνετ μου πετάει το Kaspersky το επόμενο μήνυμα.. Οκ…virus.. δεν έπρεπε όμως κάπως να το εξουδετερώσει?!? ΥΓ είδα και αυτό το thread http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=13102&highlight=generic+host+process …δεν βοήθησε… Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannhspatra Οκτώβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;894391εδώ είσαι μάλλον...και εμένα το κάνει αφου έχω λιώσει τη dsl στα connect disconnect.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Οκτώβριος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Πράγματι.. μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα μου.. Σε ευχαριστώ πολύ.. Έχω απενεργοποιήσει ότι έχει σχέση με ιντερνετ..και στα windows και σε άλλα προγράμματα ( εκτός του antivirus ) γιατί λόγο pstn δε με παίρνει να χάνω ούτε 0.01kb bandwidth.. Θα το βάλω και θα επανέλθω… Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Οκτώβριος 6, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Έχω τα ελληνικά windows xp sp2 και το fix είναι για τα αγγλικά και δεν μπαίνει.. Έψαξα μήπως το βρω για ελληνικά αλλά μπα… Πάντως το fix είναι αυτό KB894391 Αν μπορούσε κάποιος να μου δώσει link για το ελληνικό… Ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Οκτώβριος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Αυτο δεν ειναι?αν στο βγαζει Αγγλικα αλλαξε την γλωσσα στο κουτακι κατω απο τον εκτιμωμενο χρονο ληψης.νομιζω ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Οκτώβριος 6, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Nop...:022: Μόλις το έβαλα…έκανα restart.. δεύτερο restart για σιγουριά αλλά τίποτα.. πάλι τα ίδια...:088: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.