Phant0m1442169125 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2006 Καλημερα παιδια. Εχω την εν λογω καρτα ήχου, αλλα το front panel δεν λειτουργει εδω και καιρο. Υποψιάζομαι πως ειναι πρόβλημα του εσωτερικού καλωδίου σύνδεσης της κάρτας με το panel, μιας κ εκανα μια αποπειρα να το 'μαζεψω' κοβοντας ανα 3 τις ταινιες για να το διπλωσω. Μπορω να βρω πουθενα ανταλλακτικο καλώδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Οκτώβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Τι εννοεις "κοβοντας ανα 3 τις ταινιες" ?Απλα το τσακισες και το εδεσες να φανταστω ετσι ?Και πχ "εσπασε"το καλωδιο και δε περναει ρευμα ?Νεο δε νομιζω να βρεις...μονο να το φτιαξεις αν εχεις ορεξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m1442169125 Οκτώβριος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Οχι... με κοπιδι ανα τρεις να γινουν ξεχωριστες. Τα χα ξανακανει σε ide καλωδια και δεν υπηρξε ποτε προβλημα. Φανταζομαι πώς απ αυτο δεν παίζει το front panel.Να φτιάξω ε? τι θα χρειαστώ όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Οκτώβριος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Δεν έχω μπροστά μου την κάρτα εδώ, αλλά από ότι θυμάμαι μπορείς να κάνεις την δουλειά σου μοντάροντας ένα Ultra ATA 100 cable. Θα πέσει επιβεβαίωση από Κυριακή που θα είμαι πάλι στο σπίτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m1442169125 Νοέμβριος 6, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Να σου πω οτι το ιδιο σκεφτηκα? Αρκει να ειναι απο τα παλια που ηταν ολα 'τρυπια"/.. καπου θα χω ενα, δε μπορει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Νοέμβριος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Phant0m δυο ερωτήσεις :1) Ποιο modello της X-Fi έχεις ? Platinum ?2) Μπορείς να μου περιγράψεις τι πράγματα έχει πάνω το front panel ?thx :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.