tolisi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 Σασ Χαιρετω ολους!Καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω:Εχω ενα παλιο υπολογιστη (pentiumIII 800 ) και σκεφτομαι να τον χρησιμοποιησω σαν media pc.Δεν ζηταω τιποτα το ιδιαιτερο απλα να παιζει κανα divx και τα mp3 μου.Ετσι λοιπον ψαχνω για κουτακι μικρο σχετικα (και ξαπλωτο )ΚΑταρχην δεν πιστευω να εχω προβλημα στο να χωρεσω την motherboard μια καρτα γραγικων και μια ηχου ετσι?Δεν θελω καρτες τβ και τετοια.Επομενη ερωτηση το τροφοδοτικο που εχω ηδη θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω η ψαχνω για καινουργιο?ΚΑι ερωτηση τελευταια απο τηλεχειρισμο τι μπορω να κανω?Τα κουτια που σου δινουν ir πρεπει να τις υποστηριζει η motherboardΕυχαριστω και καλως σας βρηκα!Υ.Γ τα λεφτα δεν ειναι πολλα εχουμε εξοδα πολλα!
Cyber_Cookie Οκτώβριος 4, 2006 #2 Οκτώβριος 4, 2006 Αν η μητρική είναι φουλ ATX τοτε δυστυχώς δε θα χωρέσει σε ένα miniATX κουτί.Για τροφοδοτικό αν το υπάρχον είναι καλής μάρκας κράτα το.Από τηλεχειρισμό κοιτα κάτι σε Logitech Harmony για το οποίο ακούγονται αρκετά καλά λόγια.
tolisi Οκτώβριος 9, 2006 Author #3 Οκτώβριος 9, 2006 Εχουμε να προτεινουμε κανενα case για full atx που να περνει και την καρτα γραφικων?οσο για τον τηλεχειρισμο εννουσα αν χρειαζετε να υποστηριζει η μητρικη υπερυθρες και οχι για τηλεχειριστηριο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.