enduracell Φεβρουάριος 1, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 ναι όταν tras 5 και Trc 7 είναι το καλύτερο. ρε συ μήπως σε κόβει κανένα TrFc πολύ χαμηλό καμιά BH δεν έχει παίξει εκεί όλες με 12 πάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 1, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 και ενα απο εμενα σε default καταστασεις και σε λιγο σε extreme καταστασεις:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 1, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Πολυ μεγαλες διαφορες δεν παιζουν απο Κ7 σε Κ8 (σινγκλ κι ολας) στα ιδια μεγκαχερτζ? εγω στα 2600 που ειμαι ειτε εχω 200 2-2-2-11 ειτε 240 2,5-3-3-11 ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ! το πισι μου ζηταει ενα μαξιμαϊζερ και ενα ζευγαρακι UTT επειγοντως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 1, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Το δικο μου σε everyday συχνότητες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 1, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 1, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell ναι όταν tras 5 και Trc 7 είναι το καλύτερο. ρε συ μήπως σε κόβει κανένα TrFc πολύ χαμηλό καμιά BH δεν έχει παίξει εκεί όλες με 12 πάνε. To ελεγξα δεν ειναι το trfc, η μητρικη ειναι ακυρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 1, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis .... Aψογος Vag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Φεβρουάριος 9, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 dfi + mushkin@240@3,15v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 9, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 και ενα με τον 3200winchester Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 9, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 ωραιος παρη μπραβο.κανα ιντελ δεν βλεπω και ανυσηχο ουτε εδω παιζουν με μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 9, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 άψογος Πάρη @zyx και ούτε πρόκειται να παίξουν, το μόνο που ξέρουν να λένε είναι ότι ο athlon δε τα πάει καλά στο compression και να δείχνουν τα μακρινάρια τους στο Sandra Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 9, 2005 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 μα τι δουλεια εχουν τα Intel με τα bench??για δουλεια γραφειου ειναι, κυριως για word, και τα ΕΕ που ειναι πιο δυνατα για Excel. απο κει αλλωστε βγαινει και ο χαρακτηρισμος ΕΕ (Excel Edition). Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 9, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 μα τι δουλεια εχουν τα Intel με τα bench?? για δουλεια γραφειου ειναι, κυριως για word, και τα ΕΕ που ειναι πιο δυνατα για Excel. απο κει αλλωστε βγαινει και ο χαρακτηρισμος ΕΕ (Excel Edition). δε ξες τι λες, έχει θολώσει το μυαλό σου (είσαι και γυμνός ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 9, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από zyx ωραιος παρη μπραβο. κανα ιντελ δεν βλεπω και ανυσηχο ουτε εδω παιζουν με μας? Ουτε εδω???που αλλου ΔΕΝ παιζουν με σας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 9, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell άψογος Πάρη @zyx και ούτε πρόκειται να παίξουν, το μόνο που ξέρουν να λένε είναι ότι ο athlon δε τα πάει καλά στο compression και να δείχνουν τα μακρινάρια τους στο Sandra Και στο pifast,super pi,κτλ κτλ κτλ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 9, 2005 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell άψογος Πάρη @zyx και ούτε πρόκειται να παίξουν, το μόνο που ξέρουν να λένε είναι ότι ο athlon δε τα πάει καλά στο compression και να δείχνουν τα μακρινάρια τους στο Sandra νεος μου φαινεται θες να ανοιξεις πολεμο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 9, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Και στο pifast,super pi,κτλ κτλ κτλ....... βρε ασε να μπει το ICE ICE baby στο DC και βλέπουμε, δώσε όμως ένα winrar στο λαό της intel. Αρχική απάντηση από unseen νεος μου φαινεται θες να ανοιξεις πολεμο..... that's the spirit Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 9, 2005 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Ουτε εδω???που αλλου ΔΕΝ παιζουν με σας??? παντος στο fast pi 4.1 δεν μας παιζετε ουτε metabench ουτε N-BENCH Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 9, 2005 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 άστο θόδωρα, κοίτα εσύ σήμερα αυριο να τραβήξεις κανένα αντικειμενικό bench και βλέπουμε τι θα γίνει με αυτά τα "AMDάκικα bench" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 9, 2005 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Τρεις λαλουν και δυο χωρευουν ειστε και οι δυο...λυπαμαι που το λεω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.