Jump to content

Βοήθεια για peltier

noo_mercy

Recommended Posts

Έχε διαβάσει όλα τα θρεντ για το πελτιέρ αλλά έχω αρκετές απορίες όσο αναφορά την μόνωση.

Απ' οτι κατάλαβα μέχρι τώρα

1)χρειάζεται δεύτερο τροφοδοτικό.

2)Το πελτιέρ μπαίνει ανάμεσα στο σιπιγιου και στο μπλοκ της υδρόψυξης.

3)αυτό που κάνει είναι να ψύχει το σιιπιγιου στο μπλοκ πολύ γρήγορα με τις όποιες συνέπειες...και να μεταφέρει την θερμοκρασία λειτουργίας του + την θερμοκρασία του επεξεργαστη στο μπλοκ

4)οι όποιες συνέπειες είναι υγροποίηση λόγω διαφοράς θερμοκρασίας στο κουτί και τον επεξεργαστη οποότε χρειάζεται μόνωση

Την μόνωση αν θεωρήσουμε οτι την βρήκαμε και την αγοράσαμε πως την περνάμε στην μητρική και που;;;Υπάρχει κάποιος που να έχει φωτο απο την διαδικασία μόνωσης;;

Εχω ενα κιτ υδρόψυξης watercool evercool wc201 απο το οποίο θα κρατήσω μονάχα τα μπλοκ και θα βάλω αντλία άλλη και τα υπόλοιπα και ψήνομαι για πελτιερ.Ελπίζω να μην βγεί άκυρο το θρεντ γιατι εμένα προσωπικά θα με βοηθήσει και νομίζω και άλλους χρήστες

Ψαξε στο διαδυκτιο (κανοντας την αρχη απο εδω μεσα υπαρχουν αρκετα threads με φοτο απο μητρικες) θα βρεις παρα πολλους και διαφορετικους τροπους για να μονωσεις μια μητρικη.Καλη τυχη και καλη συνεχεια.

P.S.

Προσεχε με τον Prescott,απ'οτι βλεπω στην υπογραφη σου εχεις ενα no name PSU 350W...

μετα απο απουσια καποιου καιρου!(λογο τρεξιματος στη σχολη) επεστρεψα!!

λοιιιποοονν!! εχουμε και λεμε!ειχα κανει καποια thread και εναν οδηγο τοποθετησης για tec(τον οποιο ελπιζω να διαβασες)!καταρχην λογο του επεξεργαστη που εχεις θελεις ενα αρκετα μεγαλο tec!(250watt +) αλλιως σε full load θα γονατιζει το tec και θα εχεις επεξεργαστη barbecu!για την μωνωση τωρα!! ειχα ανεβασει μια φωτο στον οδηγο! καλυτερα να χρησιμοποιησεις νεοπρεν!(μαυρο σφουγκαρι με πολυ πικνους πορους!)!η πισοτενεια ειναι καλυτερη αλλα περιτη για τεc!!το τροφοδοτικο που πρεπει να εχεις για το tec πρεπει να ειναι πολλα βατ και κυριος πολλα amber! αυτα εν ολιγης ελπιζω να σε καλυψα!για οτι επιπλεον εδω ειμαστε!

thor αν κανει μωνωση μονο εκει που εχεις βαλει κλαφτη τη μητρικη!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.